2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم گلم گویا دوستان گروه دارن، ولی فقط همین جا هستم  هر سوالی داری اینجا در خدمتم

سلام. نمی دونم چرا دنبال علامت میگردم. ولی من علامت خاصی ندارم روز. ششم جنین بلاست. یعنی امید وار باشم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
کسی میدونه رنج نرمال tsh چند هست؟  رویان به من گفتن آزمایش تی اس اچ انجام بده قبل از شروع آمپول ...

گلم رنج نرمال برای افراد عادی حدود 5 هست 

ولی شما که قصد بارداری داری، باید زیر 1.5 باشه 

که الان روزی نصف لووتیروکسین شروع کنی عالیه، اما حتما با متخصص غدد مشورت کن

از ظهر به بعد خیییلی کم و جزئی شده  منم تزریق کردم چون دکتر گفت  وای اشتباه کردم یعنی ...

عزیزم تو رو خدا این قدر استرس نگیر، اگر داره کم میشه همون روال مطب رو ادامه بده 

اگر بیشتر شد قطع کن، اصلا نترس عزیزم 

گلم رنج نرمال برای افراد عادی حدود 5 هست  ولی شما که قصد بارداری داری، باید زیر 1.5 باشه  ...

زینبی جان احتمال داره بخاطر این آزمایش سیکلمو کنسل کنن؟ آخه گفتن حتما بهشون اطلاع بدم.فردا از ساعت هفت و نیم هستن که زنگ بزنم؟ سینا فکت رو میتونم فردا استثنائا هفت و نیم به بعد بزنم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه فقط سونو میرم، ویزیت 33 بود ماه پیش

ببخشید. توی روزهای انتقال. میشه پیاده روی کرد. چند. دقیقه.. من. سر کارم. راه میرم. مشکلی نیست. ممنون

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
اره همونه رقیق کننده من که خون ریزی کردم گفت دکتر دوفاستون تو خونه داری بخور ولی نمیخام خیلی ادامش ب ...

سمانه جان شما قلب جنین و دیدی بعد سقط کردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینبی جان احتمال داره بخاطر این آزمایش سیکلمو کنسل کنن؟ آخه گفتن حتما بهشون اطلاع بدم.فردا از ساعت ه ...

نه گلم اصلا خیلی هم عالیه فقط باید لووتیروکسین شروع کنی

منم 1.98 بود، یعنی عملا با شما تفاوتی ندارم، خیالت راحت 

عزیزم اگر فعلا خارش و سوزش نداری، و بوی بد نداره مشکلی نیست، ان شاء الله مثبت شدی به دکترت بگو، برات ...

ممنون عزیزم، رفتم دکتر، بهم 6 قرص واژینال کلوتیزول و آموکسی 500 نوشت... فقط یادم رفت ازش بپرسم، این قرصارو کی بزنم و شیاف پروژسترون رو کی؟ 

عزيزم تا حالا چندبن نفر جواب دادن ولی نمیدونم چرا وسواس دارین و دوباره میپرسید، اولاً که بی بی کاملا ...

سلام بانو، ببخشید روز 9 انتقالم، چند روزه ترشحات متمایل به سبز دارم و یکمی حس ادرار، رفتم دکتر برام 6 قرص کلوتیزول نوشته، یادم رفت ازش بپرسم، شیاف هم شبا دارم، کدومو اول استفاده کنم؟ هر دوتاش واژینال 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقت بخیر 

ببخشید دوستم آزمایش غربالگری مرحله اول رو داده، فری بتاش بالاست، گفتن باید مجدداً تکرار بشه، من واقعاً تجربه شو ندارم، نظر شما چیه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏