2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام من روز یکشنبه پانکچر شدم بعد بیهوشی هیچ دردی نداشتم اون روز هم سرماخوردگیم اوج گرفته بود ولی من ...

سلام خانم گل

جنین‌هات مبارک 😍 😍 😍 😍 😍، ان شاء الله که اصلا کارت به انتقال هم نرسه و خدا برات معجزه اساسی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم گفتم خیلی اذیت میشم به خاطره امپول پروژسترون چون روزی دو تا عضلانی داشتم بعد گفت که روزی یکی کن فعلا ولی به جاش قرص دوفاستون روزی ۳ تا بخور خواستم بیینم کسی همچین تجربه ای داشته ؟ و اینکه قرص رو چه زمانی بخوریم بهتره؟

سلام خانم گل جنین‌هات مبارک 😍 😍 😍 😍 😍، ان شاء الله که اصلا کارت به انتقال هم نرسه و خدا برات م ...

ممنون عزیزم مرسی که تو این چند وقته منو راهنمایی کردید.ان شاالله که منم به زودی مامان بشم این چند وقته خیلی سختی و درد کشیدم خدا کنه که نتیجه بده 

بچه ها یه سوال واجب.. جگر گوسفند برای زن باردار گرمه؟؟یعنی در حدی که  نباید تو ماه های اول خور ...

عزیزم جگر به خاطر مقادیر بالای ویتامین آ ممنوع هست 

ولی شیر حتما بخور، با یه قاشق گلاب سردیش رو بگیر 

من که شیر با قوتو میخوردم

خانما خواهش می کنم جواب سوال منو بدید شوهر من خیلی ضعیفه اسپرمش  مرکز ناباروری رفتیم آزمایشا ر ...

عزیزم حتما هر دو طب سنتی معتبر برید، و بر اساس طبعتون تغذیه داشته باشین

ولی داروهای گیاهی و شیمیایی رو با هم نخورید

آره گلم حتما هست، اگر نبود که این روش ادامه پیدا نمی کرد و این همه روی روش های مختلفش تحقیق نمیشد

ممنون دعام کن واقعا پول اي وي اف دوباره پانکچر و ميکر تسه و چ ميدونم دارو انتقالو ندارم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم فقط آب زرشک لیوانی و دمنوش زعفران و جگر ممنوعه 😉😉😉 اتفاقا پسته و آجیل در حد کم عالیه 

پسته رو نیلو معظمی بما گفت نخورید راستش نمیدونم

منم که کلاساشو رفتم گفتم طبق دستورش برم

گردش خون میبره بالا سه ماه اول گفت نخورید

اسفناج گفت نخورید

شاه توت تمشک اصلا نخورید

اینا رو همه رو اون گفته من تو دفترم نوشتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
چه جالب نمیدونستم، ولی من رسما همه رو میخوردم اما کم، هیچی هم نشد 

میگم طبق گفته اون

دفترم جلومه

میگم‌من که هزینه کردم رفتم بذار رعایت کنم 🤣

اره اونم برای جلوگیری میگفت