2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم.ان شاالله شما هم نی نی تو سالم بغل بگیری.باور کن من سر نماز همیشه برا همه دعا میکنم.

ممنونم عزیزم، با اینکه 32 هفته و 2 دو روزم ولی همچنان یه سری دلنگرانی هست، که با دعا شما خدا اونا رو هم ختم بخی  میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=118581439]آره دیگه یه چی واسه خودش گفته ولی حتما از آشنا بگیر که خ عزیزم الان به شوهرم گفتم ...

چی بگم عزیزم، بگو از کجا معلوم مال خودتم چینی نباشه

دوستم گفت برای فامیل دورشونه مطمئنه دیگه چون برای خودش ازش گرفته بود منم اعتماد کردم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب جان من خودم سقط مکررم cd56 ام بالاس.خیلی سقطی دیدم که با زیر ۸هفته بخاطر انعقادی و ایمنی سقط می ...

میدونم چی میگی گلم، زرنانی گفته اون قضیه رو، خیلی هم تاکید کرده، منم نقل قول کردم 

اما چیزی که خودم خوندم تو مقالات این بود که بعد از سه انتقال منفی با گرید بالا یا ناباروري با علت نامشخص، اون وقت سرم ivig برای یه عده حدود 40 درصد مفید بوده، اون هم نه برای همه، من برعکسشم دیدم خیلی زیاد، ولی روش مانور نمیدم که کسی نا امید نشه

درست گفته مشکلی نیست

ممنونمممممم عزیزمممم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

یلدا بمیرم برات شما اینهمه برای خوب شدن آزمایش شوهرت دعا کن بخاطر اون اینهمه سختی بکش اونوقت اون طوری برات جبران کنه ..واقعا که نباید برای این مردا ترحم کرد...انشاءالله خدا بهترین راه و جلو روت بزاره و بتونی تصمیم درست بگیری..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من که نبودم عزیزم کاملا عادی مثل همیشه😂😂😂 خودم به اندازه ی کافی مشکل دارم که نخوام غصه ی یکی دیگ ...

بخدا راست میگی غرق در مشکلاتم یعنی دیگ تو وجودم جای گنجاندن ندارم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
شما کی سرماخوردید ؟ دارو چیزی خوردید ؟الحمدالله نتیجه گرفتید .خدا روشکر واقعا امیدوار شدم  آخ ...

دقیق یادم نیس فک کنم روز ۵ یا۶ انتقالم بود هیچ دارویی نخوردم سرفه و عطسه خیلی داشتم

زینب جون الان دیدم این پیاما رو نوشتی ،پس اعتقاد زرنانی واسه سقط بالای هشت هفته هست؟والا الان حساب م ...

آره گلم زرنانی چندین بار به تارا جون گفته بود

شما هم چون فقط دو فاکتور بوده نمیشه اول کار انداخت گردن ایمنی، که آزمایشش رو پارسال دادی

یه نکته دیگه اینکه ایمنی و انعقادی با منفی شدن یا ایست ضربان  بدون علائم بیشتر رابطه داره، شما انقباض شدید داشتی به خاطر قل نا سالم، ترجیحا دفعه بعد نهایت دو تا انتقال بده که تک قلو بشه

منظورم این نیست دو قلویی بده، یا هر کی دو قلو داره نگران بشه، منظورم واسه شماهاست که انتقال قراره بدی

باز هم تاکید می‌کنم من نمیگم هیچ کس مشکل ایمنی نداره، چرا هست، اما باید چند تا فاکتور کنار هم باشه 

حاضرم قسم بخورم این همه سرم و پرد نیاز نیست خیلی از موارد، ولی خب دکترا یه جورایی تسلیم شدن و میدن، با خودش میگه بذار هر چی بیمارم میگه انجام بدم که اگر مثبت نشد از چشم من نبینه، 

وگرنه خیلیا هم دیدم سرم زدن بی نتیجه، خصوصا کیس هایی که جنین ضعیف هست، یا ذخیره تخمدان خانم خیلی کم هست و سن بالا، یا آقا آزواسپرمی و الیگواسپرمی شدید داره، اینا 99 درصد کیس ایمنی نیستن

ولی کسایی که چند سال هست بدون علت، با وجود تمام بررسی ها سالم هستم و حامله نشدن، اینا رو باید حتما بررسی کرد از لحاظ ایمنی و انعقادی

منتظران دوره انتقال لطفا جواب بدید و با تجربه ها ....شما هم درد سینه کمر درد و تیر کشیدن های یه لحظه ای دارید ؟ببخشید ترشحات بی بو بدون خارش اما کمی سفت و زرد رنگ چی ؟توروخدا به منه منتظر کمک کنید😂😘

میدونم چی میگی گلم، زرنانی گفته اون قضیه رو، خیلی هم تاکید کرده، منم نقل قول کردم  اما چیزی که ...

آره منم دیدم خیلیا با همه کار بازم منفی شدن.مثل prp اخرین تیر ترکشه دیگه.تو بخش ivf دیگه هرکاری بشه میکنن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم