2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست

دوستان امروز زينب جون نيومدن ؟؟؟لطفا يکي تگش کنه من کارش دارم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی حتما پر پروتیین بخوری  هر روز حداقل 3 تا سفیده تخم مرغ، مصرف کمتر برنج و شکر و شیرینی مصن ...

زینبی جان میگم‌ورزش واسه فعالیت  تخمک ها خوبه یا دوچرخه زدن؟؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
جمعه‌ها معمولاً نمیان عزیزم. @زینبی_بابا    

ممنون عزيزم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اره عزیزممم

مامان ماهک میگم واسه فعالیت بیشترتخمکها دوچرخه زدن و پیاده روی خوبه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

دوستان يکي به من بگه سيکل لانگ يعني چي ؟

عزیزم الهی بسلامتی چقدر خوشحال شدم عزیزم هفته چند بود این ضربان من واقعا دل تو دلم نیست همش میگن ...

٦ هفته بودن دوتاشون دقيق ،انگار ضربان جنين از حدود ٧٠ شروع ميكنه هر هفته بالاتر ميره 

سلام به عزیز دلم. خوبی ثمین جان. یه دنیا ممنون. فردا حتما یا زنگ میزنم یا میرم

مرسی خواهری به نظرم اول بزنگ مطمئن شو بعد برو.دوستم 5تا گونال 300رو از این داروخونه ها گرفته دقیقا 5روز پیش .انشالله که دارن و کارت راه بیوفته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
٦ هفته بودن دوتاشون دقيق ،انگار ضربان جنين از حدود ٧٠ شروع ميكنه هر هفته بالاتر ميره 

اها درسته عزیزم

خداروشکر خیلی خوشحال شدم

خدا خفظشون کنه

ایشالله بیان بغلت هی ماچ ماچ بارونشون کنی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نمیدونم والا دکترم گفته استراحت کن جذب بشه حالا تا جواب ازمایشا بیاد اگر لازم بود بهم امپول دور ناف ...

امپولي كه دكتر تو ازش حرف ميزنه رو دكترا تو خون ريزي قطع ميكنن من دارم اما دكترم گفت نزن فعلا عجيبه دكترت يكم ،در کل هماتوم باد دفع بشه و یا جذب بشه اصلا نگران نباش خدا بزرگه 

باشه پس تماس بگیرم

سلام عزيزم خوبي ازتون ي سوال داشتم ميشه جوابمو بدي 

شما از تاپيکات متوجه شدم که از بيضه شوهرت اسپرم گرفتن اسپرم ها فريز بود موقع لقاح يا گذاشتن روز عمل شما ايشون رو عمل کردن؟