2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
وای هواسم نبود موهامو شونه میکردم رو مبل  خودمو خم کردم  یه دونه مو روزمین بود برداشتم الب ...

عزیزم چقد سخت میگیری روز اول دوم که نیستی ما بعد انتقال کفشمون رو گفتن خودمون خم شیم برداریم 

دوستان من سوزش و تکرر ادرار گرفتم😔😔 دو روز پیشم سوزش گرفتم که یه روز تمام فقط اب خوردم تا بر ...

عزیزم قرص کرنبری و آبش برای این عفونت خیلی خوبه ولی در مورد استفاده توی دوران بارداری مطمئن نیستم. از داروخانه بپرس اگر مشکلی نداره قرصش رو بگیر...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه دلم جا نداره😢😢😢

اب سرد دل درد میشی اب جوسیده گرم بخور و هی برو دستشویی خودش نمیزاره عفونت بگیری و ماست زیاد بخور🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من روز دهمم.همش گریه میکنم همه رو ناراحت کردم☹

گریه برا چی؟خدا بزرگه خواهر انشالله مثبت شی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زینبی جان من پس فردا پانکچر میشم.تو این دو روز چی بخورم؟چیکار کنم؟بیشترین کاری که میکنم خوردن آب و ه ...

ملیکا جان خوبی عزیزم.این دفعه چطور بود وضعیت تخمکات؟من اون دوروز آخر پیاده روی و آب زیاد داشتم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه از رو جفتشون جلدشون سفيد بود قرصها هم كرم  ولي رانيتيدين بزرگتره اصلا متوجه نشدم چطور همچين ...

من پرسیدم گفتن رانیتیدبن قرص معده هستش اشکالی نداره عزیزم.نگران نباش🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم چقد سخت میگیری روز اول دوم که نیستی ما بعد انتقال کفشمون رو گفتن خودمون خم شیم برداریم 

خیلی ترسیدم فورا یه لیوان آب و نشاسته درست کردم خوردم ب کمر دراز کشیدم صبحم خورده بودم نشسته هاا  ..ماهم روز انتقال گفتن خودتو لباس و کفش بپوشین ولی خم نمی‌شدیم خیلی..

من پرسیدم گفتن رانیتیدبن قرص معده هستش اشکالی نداره عزیزم.نگران نباش🌷🌷🌷

آرامش جونم حتي تو سه ماه اول؟! چون ميدونم تو سه ماه دوم و سوم قرص امني هست اما براي سه ماه اول نگرانم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
وای هواسم نبود موهامو شونه میکردم رو مبل  خودمو خم کردم  یه دونه مو روزمین بود برداشتم الب ...

با حرفات آدم استرس میگیرش😕☹️، من یه روز کامل مهمان داشتم، ناهرو شام پختم، سرپا بودم زیاد، اکثر شوهرم کمک میمرد ولی یادم میرفت شرایطم خاصه خودمم مینشستمو بلند میشدم، خداروشکر ظرفا رو مهمون گلم مرتب می‌شست. ولی روز پر کاری داشتم، آخرش کمرم درد گرفت، خدا خودش بهمون کمک کنه

آرامش جونم حتي تو سه ماه اول؟! چون ميدونم تو سه ماه دوم و سوم قرص امني هست اما براي سه ماه اول نگران ...

نه عزیزم شرایططت و گفتم  گفتن مشکلی نداره نگران نباش🌷🌷🌷

سلام ثمین جون خوبی؟ وای من یسال میشه اینجا نیومدم شایدم بیشتر ولی همیشه بیادتم وهمیشه دعات میکنم

سلام عزیزم ممنونم .بازم انتقال دادم مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پچه ها منو بالاخره شیطون گول زد🙈

آخ جون مبارکه مبارکه.