2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
تو سیکل انتقال؟ مگه ۲ تا یا ۳تا پری استراحت نمیدن؟

بله عزیزم، من بعداز منفی شدنم پریود که شدم رفتم پیش دکترم روز هفتم سیکلم بود ال دی داد از وسطاشم سینافکت شروع شد الانم منتظرم ال دی تموم بشه پریود بشم برم استرادیول رو شروع کنه برام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زود رنگ انداخت  تا آزمایش ندم باور نمیکنم اولین باره بی بی چک واسم مثبت میشه

مبارکت باشه مامان سارا😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واییی پس چرا روزا واسه من نمیگذره زودتر برم انتقال😐 من خیلی عجولم؟ یا شماهام اینطوری بودین؟

منم هر سری همینجوری ام هیجان دارم انگار بار اولمه😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندتا ال دی خوردی؟

دیگه یه برگشو باید کامل بخورم فکر کنم 5-6تاش مونده ولی سینافکتو باید ادامه بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه یه برگشو باید کامل بخورم فکر کنم 5-6تاش مونده ولی سینافکتو باید ادامه بدم

واییی من تازه ۶تا خوردم 😢😢

چرا به من سینافکت نداده؟ شاید سونو گفته بیا قراره بده نه؟ تو آسپرینم می خوری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینبی من انتقال قبلیم ۵ ۶ روز بعد انتقال پریود شدم.الانم ۹ روز از انتقالم گذشته جوش و کمردرد و گریه ...

عزیزم فعلا به مرکزتون زنگ بزن  پروژسترون رو زیاد می کنن برات، ان شاء الله که مامان شدی 

اگر خدای نکرده غیر از این بود اون وقت بیا ببینیم چی کار میشه کرد

عزیزم حتما فریز کنین، اگر بعد از فریز خوب نباشه که باهاتون تعارف ندارن، دوباره برداشت می کنن

ن متوجه نشدي از شوهرم دوماه پيش اسپرم گرفتن فريز کردن دکتر اولش که اقاي مدير بود گفت اسپرم ها براي لقاخ خوبه ولي دکتر الانش گفت هر چيزي تازش خوبه و فريز خوب نيست امکان گرفتنش کمه و ما اول با فريز انجام ميديم بعد اگر نشد دوباره از شوهرت اسپرم از خودت ميگيرم من نميخام از اول پانکچر شم ميخامم پانچر اول بگيره برام نميخام ريسک فريز رو کنم کسي از دوستان بوذه که با اسپرم فريز باردار شده باشه ؟ نظر خودت چيه ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون عزیزم.یه مشکل برام پیش اومده خواهشاراهنماییم کن دارم از نگرانی پس میفتم. من الان گونالم رو تزر ...

عزیزم فعلا به حرف دکترت گوش کن، ولی کلا داروهاتو خودت تزریق کن جز عضلانی ها 

واقعا کاریش نمیشه کرد جز اینکه بگی ایشالا چیزی نیست

عزیزم فعلا به مرکزتون زنگ بزن  پروژسترون رو زیاد می کنن برات، ان شاء الله که مامان شدی  ا ...

ممنون عزیزم.دوتا آمپول دارم یه شیاف ۲۰۰.فردا که نیستن خودم شیاف بیشتر کنم؟

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
واییی من تازه ۶تا خوردم 😢😢 چرا به من سینافکت نداده؟ شاید سونو گفته بیا قراره بده نه؟ تو آسپرینم م ...

من سریه قبل فقط ال دی داشتم این سری بهم سینافکت داده نمیدونم چرا، شاید بری سونو بهت بده چون منم یازده روز بعد از خوردن ال دی رفتم سونو از روز دوازده سینافکت زدم

آسپرین و انوکسا رو بعداز انتقال بهم میده فعلا اینوفولیک دارم و فولیک اسید 5

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سریه قبل فقط ال دی داشتم این سری بهم سینافکت داده نمیدونم چرا، شاید بری سونو بهت بده چون منم یازد ...

اهااا تره این هفته چهارشنبه وقت سونو دارم  ایشالا دوتامون انتقالامون مثبت بشه 

البته ماله همه بچه هااا آمین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود