2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم در این مورد اطلاعی ندارم، از دکترت بپرس حتما  ولی بعید میدونم مشکلی باشه

ممنون عزیزم.یه مشکل برام پیش اومده خواهشاراهنماییم کن دارم از نگرانی پس میفتم.من الان گونالم رو تزریق کردم متوجه شدم که احتمالا دیروز ۱۵۰ واحد رو برام درست تزریق نکردن.بجای اینکه اون ضامن تهش رو فشار بده موقعی که تزریق کرد پیچوندش گفتم اینجوری نیست گفت نه اینجوری هم میشه.بعدشم چون تزریق منوتروپینهامو داشتم و درد داشتم ویالش رو چک نکردم..امروز که تزریق کردم متوجه شدم که ۱۵۰ واحدش تهش مونده..با بیمارستان آبان هم که تماس گرفتم گفتن با دکترت تماس گرفتیم گفته دیگه تزریقش نکن.امروز آخرین روز تزریق هامه و یکشنبه پانکچرمه....الان وضعیت تاثیر دارو چی میشه؟دلم میخواد اون تزریقاتی که بلد نیست و به حرفم هم گوش نداد لهش کنم الان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من فکر کردم داری واسه مراقبت های بارداری میپرسی  اصلا به چیزای بد فکر نکن، دلم روشنه برا ...

ممنون فداتشم.

دعا کن بعد از ۸ سال خنده بیاد روی لبای پدر و مادرم پیر شدن بس حرص منو خوردن داداشام باورت نمیشه داغون شدن فکرشون شده من خواهرام ک دیگه هیچ

دوست دارم شادشون کنم کمرشون و صاف کنم برای منو و اونا دعا کن دعا.😘😘😘😘

دوستان یه سوال مهممممممم.من الان گونالم رو تزریق کردم متوجه شدم که احتمالا دیروز ۱۵۰ واحد رو برام در ...

یه بار اشتباه مشکلی ایجاد نمیکنه.همون کاری که بیمارستان گفته بکن.من اولین دونه امپولهامو برعکس زدم

زیر جلدی رو با سوزن معمولی تو پا زدم.هاش ام جی رو بجای عضله پا با سرنگ ریز زیرجلدی زدم.پانکچرم از همیشه بهتر بود

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
یه بار اشتباه مشکلی ایجاد نمیکنه.همون کاری که بیمارستان گفته بکن.من اولین دونه امپولهامو برعکس زدم ...

آخه چون باید هر روز و سر ساعت میزدم میگم این یه روز تزریق نکردن باعث نشه که تخمکها اون کیفیت مطلوب ومورد انتظار رو نداشته باشن.

این چه حرفیه قوی ترین و صبورترین مامان دنیا؟ همین الان دارم به دخترم شیر میدم اگه لایق باشم از ته د ...

خدا پرنسستو برات حفظ کنه مرسی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا پرنسستو برات حفظ کنه مرسی خواهری

بشلامتی سمین جون

ببخشید من حسابی درگیر هماتوم و خونریزیم بودم

بسلامتی انتفال دادی

مبچسبن بغل

۹ماه بعد هم بغلت هی میایی برامون تعریف میکنی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنون عزیزم.یه مشکل برام پیش اومده خواهشاراهنماییم کن دارم از نگرانی پس میفتم. من الان گونالم رو تزر ...

هیچی نمیشه بخدا

ممنون عزیزم.یه مشکل برام پیش اومده خواهشاراهنماییم کن دارم از نگرانی پس میفتم. من الان گونالم رو تزر ...

من گونال نداشتم عزیزم ولی سینال اضافه داره منم نمیدونستم فکر کردم کم تزریق کردم بقیشم زدم بعد به دکترم گفتم گفت اینا یه مقدار اضافی دارن همیشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها من شدید نیازمند شیاف سیکلوژستم باید روزی سه تت بذارم یعنی هر ی بسته برای ۵روزمه اگر کسی مید ...

چند تا پست بالاترو بخون.یکی سه بسته داره.تخفیفم میده

یه بار اشتباه مشکلی ایجاد نمیکنه.همون کاری که بیمارستان گفته بکن.من اولین دونه امپولهامو برعکس زدم ...

حالا دکتر من همیشه میگفت هاش ام جی رو زیر جلدی بزنم دورناف

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...