2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
نمیدونم والا این دکتر مم خوپش که نییت ولی ماما با سواد منم ترسیدم گفتم اشکال نداره من مناسفانه همخ ...

منم لکه بینیم هر هفته یک بار بود . ولی در حد لک قهوه ای. تا استراحت میکردم خوب بود. 

ولی اگر بچمو مثلا میبردم بیرون و خرید میرفتم باز لک میدیدم.

چند تا انتقال دادین؟ چند تا گرفته؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طرازی بعد انتقال منفی تون برای دفعه بعد چیکارا براتون کرد؟

هیچی.

یک سری آزهای ایمنی انعقادی رو خودم گفت نوشت. حالا ک دادم شد ۴۵۰ تومن. حدس زدم کمه. اونا مشکلی نداشت .

خودم رفتم بیرون ، بقیشو دادم شد یک تومن تقریبا.

یک‌آیتمی مشکل داشت .

بعد ایران نبود، توی ابن سینا با یکی دیگه ویزیت شدم ، آمپول ب۱۲ و قرص ب۶ داد.

البته بعدا طرازی هم تایید کرد.

برای بعد از انتقال هم آنوکسا.

البته حس میکنم آنوکسا رو احتیاطی دادن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اکرم جون از دیشب چهاردهم بود

الهی دورت بگردم‌نگران نباش فداتشم

ان شالله درست میشه و خدا از دلت به بهترین نحو ممکن درمیاره

گرچه هیچکدوم از حرفای ما تسلی بخش تو نمیشه عشقم.

منم همینطور منم pco یکم...ولی همسرمم لب مرز بود ولی تغذیه شو درست کرد بهترشده ازمایشش ان شاءالله م ...

سلام عزیزم ممنون دعا کن برام.

برای هر کسی با توجه ب آزمایشاتش متفاوته از گونال و منوتروپین و ستروتاید گرفته تا پروژسترون هپارین و ....

یعنی میگه با مثانه پر بیاین ، و سونو میکنه تا ببینه جنین ها کجا توی رحم آزاد میشن. اما مثلا طرازی ب ...

اهاان مرسی 

پس با سونو بهتره 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
آره گلم شخصا خیلی خیلی راضیم ازش بله فقط رویانه، مطب شخصی نداره، ولی حتی کسی طبیعی باردار بشه و بیا ...

اگه خدایی نکرده جواب نگرفتم شتید یه ویزیت برم پیشش البته من از کار تیمی خوشم نمیاد اصلا عصبی میشم.

زینبی جونم یه سوال

من تپش قلب میگیرم همش دلشوره میگیرم انگار بعد پا میشم سریع تنگی تنفس انگار میگیرم

بعد انگار شکم آدم سنگین شده باشه اونجوریه شکمم اذیتم میکنه.

وااای خدا خیرت بده عاشقتم یعنی😘😘 😍😍😍😁😁 کار خوبی کردی من الان دو هفتست میخوام برم کلاس و ورز ...

کار منم خیلی خوب نیستا اما کلا من نمیتونم یه جا بشینم خیلی اکتیوم

کارای خونم و میکنم البته همسر هم کمک میکنه اما حرصم میده😁😁😁😁😁خودم کار میکنم وسطاشم نیم ساعت دراز میکشم و اینا 

مراقب خودت باش اما کار سبک هم انجام بده که ،ردش خون خوب باشه🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
واقعا تحسین میکنم دوتایی رفتین حموم💓💓💓😍😍😍 🔞🔞🔞🔞 مراقب باشید شیطون گولتون نزنه، فعلا جاست ف ...

قربونت خواهری ولی فقط غر زد هاااااا غر

بعد همش میگه چقدر کثیفی چقدر چرک داری کف لیف تموم شد بس کثیفی یه ریز غر زد 

دست خودم بابا من کثیف منو ول کن فقط من برم😜😜😜😜😜😜😜😜😜

نه خداشاهده مراقب شیطون بودیم خداروشکر تونستم شیطون رو محافظت کنم😉😉😉😉