2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
@زینبی_بابا   @تورک_آنا   @بسارا   @samin11     دوستای عزیزشما ا ...

قبل پانکچر باید با جنین شناس هماهنگ کنی البته در حد پیشنهاد میتونی بدی بهشون.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@زینبی_بابا   @تورک_آنا   @بسارا   @samin11     دوستای عزیزشما ا ...

انشاله بسلامتی پانکچر کنی 

ولی من واقعا اطلاعاتی در این زمینه ندارم

ب بخش ای وی اف آبان زنگ بزن و بپرس 

اینجوری بهتره عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای واقعا عحب آدمایین   ممنون ثمین جون از راهنماییت ولی یعنی شنبه فقط صبح نازایی می بینه ...

بقیه روزها هم میبینه چون فلوشیبه و کلا زنان کم میبینه.یعنی مریضی که برا عفونت بخواد بره پیشش رو نمیبینه .نازایی اولویتشه.شما یکشنبه برو تا چهارشنبه .مشکلی نیست ولی تموم مدارکتو ببر آز همسرتم ببر همه چی رو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان منفی شدم 😢😢انشاءالله بقیه ی بچه ها همشون مثبت بشن ..

الهامی آخه چرا؟؟؟؟ ما خیلی منتظر مثبت شدنت بودیم گلم، تو واسه همه لحظه های سخت بچه ها آیت الکرسی خوندی ولی ما انقدر خوب نبودیم که خدا به خاطر دعای ما تو رو مثبت کنه، ایراد از ماست گلم

به نظرم تهران امتحان کن اگر خواستی بازهم اقدام کنی البته امیدوارم به احترام تمام آیت الکرسی هایی که خوندی طبیعی مامان بشی

نه گلم لازم ندونست دکترم  البته تومور مارکر ها نرمال بود کامل، گفت دوبار انتقال بدم اگر منفی ش ...

سلام زينب جان شوهرم از بيضش اسپرم برداشت کردن اولش دکترش گفت خوبه ولي امروز دکتر برگشت گفت فريز کيفيتش کمتر از اسپرم گرم هست ي جوري گفت نا اميدم کرد بنظرت چيکار کنم خودش نظرش اين بوود اول با فريز بعد اگه نشد بعد با اسپرم تازه چيکار کنم بنظرت 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم جای دوم مجدد آز بدن، اون وقت میشه نظر داد چون هم آزمايشگاه عوض شده هم ممکنه شرایط همسرتون تغی ...

عزیزم برای ایمنی و انعقادی اونایی که ننوشته اونام ضروری هستن فک کنم سی دی و دو تا دیگه مورد هست

بقیه روزها هم میبینه چون فلوشیبه و کلا زنان کم میبینه.یعنی مریضی که برا عفونت بخواد بره پیشش رو نمیب ...

آها باشه حتما عزیزم ممنون پس بمونم شوهرم دوباره بره پارس آزمایش بده چون آزمایشگاش دقیقه دکترصدری دوباره براش نوشته باید انجام بده اونو بگیریم بریم پیشش میگم نکنه دوباره بهم عکس رنگی بده اصلا حوصله ندارم من تابستون لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی شدم خدا کنه دوباره عکس رنگی نده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خوب کاری کردی عوض اینکه آدمو درک کنن بیشتر اعصاب آدمو به هم میریزن خود خوبه که دکتر نیستن اینطوری جو ...

بهار جون من کلا سعی میکنم رفتاری نکنم کسی ازم برنجه ولی طوری زنه رو ضایع کردم تا مدتها منو میدید سرشو مینداخت پایین.بعد به رئیس بیمارستان کشوندم جریان رو تا این حد.ولی حقش بود الان زنگ میزنم میگم من علی پورم بعد سوالمو میپرسم شده سوسک بی آزار خخخخ

دوستان منفی شدم 😢😢انشاءالله بقیه ی بچه ها همشون مثبت بشن ..

😔😔😔عزیزم...

ان شالله خودتم خیلی زود نتیجه بگیری

نا امید نشو گلم..الان با همین دله شکستت تا میتونی با خدا دردل کن..خدا خریدار دلشکسته هاست

چی میگی تو😤😤😤😤