2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان منفی شدم 😢😢انشاءالله بقیه ی بچه ها همشون مثبت بشن ..

ای وای نگو

الهی فدات بشم ایشالله خدا واست معجزه کنه ماه بعد طبیعی باردار بشی عزیزم

وای کاخ آرزوهای من هم خراب شدم الهام جونم

تیکرت درسته دوستم؟چند هفته ای؟

کیانا کدوم شهری؟ کدوم بیمارستان میری برزایمان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
الان سه روز انتقال دادم. میشه شماره دکترت برام بفرستی. ببینم می تونم وقت بگیرم ازش. هزینه. پی آر پی. ...

هزینه اش گفتن با دفترچه حساب نمیشه دقیق نگفتن ولی فک کنم حدودا یک میلیون و 600 باشه. شنبه انجام بدم خبر میدم. 

شماره تلفن دکتر 081.32530786 فقط روزهای زوج مطب هستند. دکتر پیله وری

والا هیسترو کرد گفت سه ماه طبیعی نشد آی وی اف الان نمیدونم واسه آی وی اف پیش کی برم شروع کردی سیکل ...

به سلامتی عزیزم .بهم گفته بودی هیسترو کردی.میخواستم بدونم سیکلتو شروع کردی یا نه.

من بخاطر نبود دارو و یه سری مشکلات دیگه دوباره این ماه شروع نکردم حالا انشاالله ماه دیگه

برای حموم استرس نکشین من همون دوروز بعد انتقالم رفتم سرپایی دوش گرفتم .یک روز در میونم بعدش رفتم.اتفاقی نمیفته جنین تو رحمه چیکار به حموم ما داره...خونه مون طبقه دومه هرروز من بیرون میرفتم پله بالا پایین میکردم رانندگی میکردم خرید میکردم حدود یک رب پیاده روی...البته سه روز اول جنینا معلقن.فقط این سه روزو من استراحت کردم.بقیه رو زندگی معمولی

تیکرم با آنومالیه با ان تی امروز 32هفته تموم شدم

عشقم طبیعیه دیگه نی نی چرخیده تو لگنت.نرفتی سونو به تازگی.من هفته پیش رفتم سر نی نی تو لگنمه.راه میرم میخوابم همش درد دارم چون دیگه تحت فشاری.فقط حواست به حرکتاش باشه کم نشه...استراحت کن.زایمان زودرس نشی.اگه دردت با استراحت خوب نشد به دکترت اطلاع بده...فقط با احتیاط مراقب خودت باش

سلام ملودی جان خوبی عزیزم شما هم انتقال دادی به سلامتی😍😍خودت که میدونی نباید به علائم فکر کنی به چ ...

سلام عزیزم اره واسه بارچهارووومم😭اره ولی حس خوبی ندارم گمونم بازم منفی میشه

خدایا شکرت 
هزینه اش گفتن با دفترچه حساب نمیشه دقیق نگفتن ولی فک کنم حدودا یک میلیون و 600 باشه. شنبه انجام بدم ...

منتظر خبرت می مونم. انشاءالله به سلامتی

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام عزیزم اره واسه بارچهارووومم😭اره ولی حس خوبی ندارم گمونم بازم منفی میشه

عزیزم مگه به حس شماس...مثبت اندیش باش.فقط به این فکر کن که مامانی...ارتباط برقرار کن با کوچولوهات.ماامید نباش.خدا خودش بهترین زمان نی نی رو بغلت میذاره