2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب یه مشکل برام پیش اومد خیلی ناراحت شدم گریه ...و جیغ و داد بیداد کردم حالا نگرانم همه چی از دست ...

نه عزیزم چیزی نمیشه ولی دیگه به اعصابت مسلط باش استراحت کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اگه بدونی دوستم که چقد دلم می خواد سرمو بشورم اصن دارم هلاک میشم

عزیزم اخه دوهفته مگه میشه حموم نرفت من ۴ روز بعد انتقال رفتم سریع دراومدم زیادم حمومو بخار نکردم آبو داغ نکردم 

امشب یه مشکل برام پیش اومد خیلی ناراحت شدم گریه ...و جیغ و داد بیداد کردم حالا نگرانم همه چی از دست ...

ان شاءالله چیزی نشده عزیزم همه چی دست خداست اگه قسمتت باشه هیچ چیزی مانعش نمیشه توکل به خدا🙏🌹

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

دوستان ي سوال موقعه سنو واژينال وخت پريود چطوري سنو ميشين کثيف کاري نميشه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دوستان ي سوال موقعه سنو واژينال وخت پريود چطوري سنو ميشين کثيف کاري نميشه

نه لباس زیرتم در نمیاری ببخشید از بغل شورت سونو می کنن 

اونقدرم که خونریزی نیست سرازیر بشه پد داری 

خدا نکشتت. با چندتا از بچه های همینجا قرار میذاریم پس. نمیدونستم دلت انقدر پره از دستشون. 😉😉😂😂😂 ...

منم میام کجا کجا😅😅😅خودتون بگید چه خبره 🤨نمیتونم همه پیاما رو بخونم😕🤪

نه لباس زیرتم در نمیاری ببخشید از بغل شورت سونو می کنن  اونقدرم که خونریزی نیست سرازیر بشه پد ...

چون روز سوم هستم خون ريزيم خيلي شديده پد ک نميشه بزارم فقط همون شورت رو بپوشم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نه لباس زیرتم در نمیاری ببخشید از بغل شورت سونو می کنن  اونقدرم که خونریزی نیست سرازیر بشه پد ...

والا من کلا همه رو در میارم یعنی نباید در آورد😄الان دکترم میگه این چه خجسته است؟

والا من کلا همه رو در میارم یعنی نباید در آورد😄الان دکترم میگه این چه خجسته است؟

خوب خونت نميريزه ؟

و سونو معمولی چرا ولی سونو ای که تو پریودی میدن میگن نمی خواد دربیاری بخاطر شرایط

الانم گریه می کنم داغون ام سرم داره منفجر میشه 

عزیزم ذکر بگو صلوات بفرست دلت اروم شه

اگع خدا تو تقدیرت نوشته باشه مامان بشی سنگ هم از اسمون بیاد هیچی نمیشه خیالت راحت

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم