2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثمین مامان بشی اینبار،به جون خودم یه روز پامیشم میام رشت حسابی بغلت میکنم و حضورا مادر شدنت رو تبریک ...

بفرما قدمت روی چشم فقط بی زحمت ی کمی اینورتر بیا خوش آب و هواتره من تالش هستم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم‌ من پیامهای شمارو تو این تاپیک میخونم معلومه خیلی مهربون و خانم هستید انشالله که به حق پنج ت ...

فدات بشم عشقم

خانمی از خودته عزیزم😘😘

خدا بهمون نعمت مهربون بودن رو داده حالا چرا برخی کم یا برخی اصلا استفاده نمیکنن رو واقعا نمیدونم🤔🤔🤔

از اینکه برام دعا کردی خیلی خوشحال شدم امیدوارم لایقش باشم.

اگه مثبت بشم باید چندین مرتبه سجده شکر کنم بابت معجزش.😘😘

فداتشم ممنون ،چند هفته همه چی دیده میشه؟

قوربونت از ۵ هفته ولی از ۶ هفته بره خیالش راحتتره من خودم ۶ هفته اول فقط ساک بود بعد جنین دیده شد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربون ته تغاری هستم امروز چطوری ؟😘😘😘

فداتشم دوستم منم خوبم اما راستش یکم داره به استرس های قبلیم اضافه میشه و اذیتم

فکرای منفی و .....

امروز بالاخره حموم رفتم بس همه گفتن هپلی شدی😜😜

قوربونت از ۵ هفته ولی از ۶ هفته بره خیالش راحتتره من خودم ۶ هفته اول فقط ساک بود بعد جنین دیده شد

خیلی لطف کردی واقعا ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فداتشم دوستم منم خوبم اما راستش یکم داره به استرس های قبلیم اضافه میشه و اذیتم فکرای منفی و ..... ...

،عافیت باشه خانم بچه هاتو ببری حموم الهی⁦👩‍👧‍👦⁩

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بفرما قدمت روی چشم فقط بی زحمت ی کمی اینورتر بیا خوش آب و هواتره من تالش هستم

آخ جونننننن من شمال و غذای شمالی دوست دارم میشه منم بیام زحمتت نمیشه بادمجون شکم پر بزار با مرغ ترش با سیرترشی خیلی دوست دارم فرداشم یه ماهی کبابی بزنیم بر بدن😘😘😘😘😘😜😜😜😜😜

ممنونم عزیزم از دعوتت 😉😉😉

من شنیدم زیرجلدی رو باید مستقیم زد..ولی دیدم بعضی پرستارا کمی مایل میزنن..منم سعی کردم مستقیم بزنم و ...

منم بار اول خواهرم‌کنارم بود اون یادم دادادگفت مثل خودکار بگیر زاویه ۴۵ ،فکر کن خودکاره 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹