2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

زینب جون من سه چهار روزی هست تخمدان راستم درد میکنه که به پهلوم میزنه به نظرت به خاطر اون لخته خون دیده شده تو سونو هست؟یا علت دیگه ای میتونه داشته باشه هرروز هم داره بیشتر میشه 

@زینبی_بابا    

من و شما باهم انتقال دادیم دفکر کنم ،درسته؟؟ من 3 دی انتقالم بود ،صبح بی بی زدم هاله انداخت

به به چ خوب، بسلامتی و دل خوش، چ جرأتی داشتی، من 5 دی انتقال دادم، ولی احساس میکنم نمیتونم ححتی چند روزه دیگه بی بی بزنم، فک کنم ته ته دلم یه ترسی دارم... ببخشید از روز موعد گذشته بود یا نه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ی هفته بعد انتقال بی بی چک هاله بندازه کاذبه؟؟؟

عزیزم مبارک نه کاذب نیست برای سمانه جون هم هاله انداخت دوقلو بارداره..خداروشکر مامان شدی عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم منم همسرم رو یادش دادم میزد برام

زينبي جون و بقيه ماماناي خوشگل خوردن جو مثل نون و سوپش و جو دوسر در اوايل بارداري مجاز هست؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
الهی خاله فداش شه پس قلبم داشته حتما😍

قربونت خدا نکنه

راستش امروز دکتر زنگ زدم گفت دو هفته دیگه بیا چون اصلا رقت و امد برات خوب نیست

جواب ازمایشات هم بده شوهرت بیاره

نمیدونم چقدر طاقت میتونم بیارم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستان من امروز روز 19 ام انتقالمه و خداروشکر مثبت شد.دو تا جنین 3 روزه انتقال دادم میخواستم بد ...

مبارک عزیزم انشاءالله هشت ماه دیگ سالم بگیری بغلت ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
نه گلم کاملا طبیعیه خیالت راحت باشه  چون این یک پریود ساختگی هست، در اصل بعد از القای یک حالت ...

زينب جان ي سوال داشتم شما خودتون اندو متريوز بودي ؟ عمل لاپرا انجام دادي ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
می خوابم. می نشینم راه هم میرم. ولی بیشتر خوابیدم

شما دردی حسی چیزی هم داری؟؟ من شب اول فقط کمردرد داشت بعد الان خوب خوب شدم صبحی دوسه تا تیر کوچیک پایین شکمم زد همین..

به به چ خوب، بسلامتی و دل خوش، چ جرأتی داشتی، من 5 دی انتقال دادم، ولی احساس میکنم نمیتونم ححتی چند ...

سلام عزیزم ممنون ان شاءالله بارداری خودت

والا دل و جرات که دیشب خیلی استرس داستن دلم مثل سیر و سرکه میجوشید مهمونی بودم ،ب ظاهر می خندیدم ولی  تو دلم گریه میکردم جوری که اخرش تپش قلب گرفتم 

صبح ،عمدا بی بی زدم که بی بی منفی ببینم خیالم راحت بشه که هاله انداخت خداروشکر

عزیزم من روز 9 انتقال هستم از موعد پریودیمم هنوز نگذشته

شماهم ی دوسه روز دیگه بی بی بزن ان شاءالله که مثبت میشه ،ب خدا برا همتون دعا میکنم ان شاءالله همه انتقالی ها مثبت بشن 

ندیدم عشقم تو سونو هم دیدم هیچی ننوشته فقط نوشته بیشتر ۲۵٪ از حجم رحم بنفع هماتوم نمیدونم چی چی ...

نگران نباش عزیزم فکر کردم دیدی ،باز خود جنین رو دیدی اوکی هست دیگه هماتوم که همه دارن