2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاااا نی نیات بهت چسبیدن خیالت راحت😙😙

خداکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله بسلامتی عزیزم بغلشون کنی،،منم سه تا جنین دیگه دارم هشت سلولی aوb امیدوارم با این سه تا جواب ...

خدای بزرگ به حق فاطمه ی زهرا به حق حضرت زینب که امروز ولادتشونه دل این دوست عزیزم رو شاد کن و قبل از عید مادر بشه و دلش شاد بشه و همه مادرای منتظر 

خدا کنه درست شه...یه هفته دیگه تقریبا میشه ۴ ماه تمام..ولی فعلا انگار نه انگار..

من رفتم تو.ماه 5کلا ویارم رفت وراحت شدم.و تونستم غذابخورم  فقط اول صبحا عق میزدم تا روز زایمان😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم والا، ما فقط صبح ها میخوردیم به جز این صبح ها 7 تا زیتون شب ها 7 تا انجیر. که البته من انج ...

سلام زینبی جون فرق جنین کمپکت و مورولا و ۸ و۶ سلولی چیه کدوم بهتره؟ 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

سلام دوستان ميشه منو راهنمايي کنيد خيلي سردرگمم

من تابستون آزمايش ذخيره دادم 1/36 بود همسرم هم آز اسپرم داد که فهميديم تحرکش خيلي کمه از اونجايي که من 36 سالم هست دکتر به من گفت فرصتو از دست نده برو مرکز ناباروري منم ماه پيش رفتم بيمارستان بهمن برا من و همسرم آزمايش نوشت که آزمايش همسرم تحرکش خيلي کم نبود ولي مورفولوژي 3 بود که وقتي بردم دکتر عابدي اصل ديد گفت آزمايش همسرت مشکلي نداره بعد که آزمايش خودمو گرفتم ديدم ذخيره 0/6 هست وقتي دکتر ديد گفت مشکل از تو هست بايد حتما آي وي اف کني و چون ذخيره خيلي کمه تو دوماه بايد تخمک کشي بشي بلکه هر بار دو سه تا تخمک بگيرم که اگه بدرد بخور نبود بايد اهدايي بگيري که گفتم من اصلا خوشم نمياد اهدايي بگيرم حالا جداي از هزينه دوباره تخمک کشي به نظرتون شروع کنم سيکل آي وي اف رو چون گفت از پريود بعدي بيا يا نه برم پيش دکتر نصر امروز برا 21 دي وقت گرفتم.

خيلي نگرانم کمکم کنيد عزيزان 

خدایا شکرت
ما 8تا دوستیم 6تا +شدن بار اول منم دوبار +شدم و نموند اون یکی هم بار اول با ظهیری منفی شد بار دوم با ...

انشأالله که شما هم مثبت میشید پس باید برنامه ریزی کنم برم از دکتر نامه بگیرم ممنون😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نامه هم نداد برو پیشش بگو من دوست مرضی هستم دیگه تمومه   اگر اولین انتقالت باهاش +نشد بیا هرچی ...

راست میگی اینقدر شناسی 😌😌انشأالله که مثبت بشم تا ابد دعام پشت خودتو نینیاتو👶👶 خانوادت هست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان ميشه منو راهنمايي کنيد خيلي سردرگمم من تابستون آزمايش ذخيره دادم 1/36 بود همسرم هم آز ا ...

دکتر عابدی دکتر خوبیه.تا جایی که من دیدم نصر هم اغلب پیشنهاد اهدایی میده.من تحت نظر دکتر عارفی ام.تقریبا روششون یکیه تلاشتو بکن از تقویتی استفاده کن ان شالله با تخمکای خودت جواب میگیری عزیزم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
سلام دوستان ميشه منو راهنمايي کنيد خيلي سردرگمم من تابستون آزمايش ذخيره دادم 1/36 بود همسرم هم آز ا ...

عزیزم نگران نباش توکلت بخدا باشه 

این دکترا واسه هرکی یک اشکالی میتراشند به یکی میگن چون ذخیرت کمه نمیشه به یکی میگن سنت بالاست که نمیشه به یکی دیگه میگند چاقی که نمیشه.... 

ذخیرت خوب باشه میگند ذخیره داری ولی کیفیت نداره حتما بری پانکچر همش پوچه

میری پانکچر کلی تخمک و جنین میدی هربار با ندونم کاریاشون باعث میشند منفی بشیم یا سقط کنیم بعد میگند جنینت کیفیت نداشت که نگرفت یا سقط شد!

اول تا اخر این داستان فقط خواست خداست خودش باید بخاد تا یک انسان متولد بشه  

تلاشتو بکن و فقط از خودش بخواه انشالله که بزودی مادر میشی 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

آره انگار تيمي کار ميکنن منم شنيدم نصر ميگه اهدايي برا همون دو دل شدم چون نه همسرم نه خودم اهدايي نميخواهيم.

الان يه ماه هست که اوابوست و فرتيل ايد و کيوتن ميخورم  ان شاءالله که خدا خودش نظر کنه.

هشت ساله ازدواج کردم همسر زير بار نميرفت بچه دار شيم الانم که با هزار زحمت قبول کرده من اينطور شدم

خدایا شکرت