2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
عزیزم پروژسترون چه شیاف چه آمپولش تا حدود هفته ۱۵ ادامه داره. انشاالله مشکل دوستتون‌ هم زودتر حل بش ...

ممنونم عزیزم لطف کردی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خخخ آره ...😂😂 هشتصد خیلی خدایی...خیلیا که پرسیدم توی تهران که پایتخته و هزینه ها بالاس با نهایت ۱۲ ...

برا من 340گرفتن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمين جون دلم روشنه اين دفه انشالله دو تاشون ٩ ماه بهت بچسبن😍

فدای دلت بشم امیدوارم همینطور بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اشکال نداره فداتشم میگذره.

گذشتن که بله بلاخره میگذره میخوام تهش خوش بگذره 

فکر کردم فقط شوهر منه زود میخوابه نگو داریم مال من تو پادشاه سوم چهارمه خخخخ😁😁😁😁😁یه تکون میخوره ...

قربونت شوهر من میرسه میگه یکم دراز بکشم پا میشم زود

بعد سرش به بالش نرسیده صدا خروپف اش میاد

جدی به منم گفت بیا بهت نامه بدم برو الزهرا اونوقت همونجا تو بیمارستان ویزیت می کنن خانوم دکتر کبودمه ...

بله توی اتاق نازایی .ویزیتشم 5800هستش سونوش 39تومن.از شنبه تا 4شنبه هم هست بار اول شنبه صبح میری ساعت 7/5میری اسم مینویسی دکتر ساعت 9میاد بی نهایت ارامش میده به ادم.تا دلت بخواد به حرفات گوش میده و خیالتو راحت میکنه به نظرم حتی اگر دوست نداری بری پیشش یکبار برو ببین چطوره.

وای چقدر خوب منم یبار اونجا آی یو آی کردم شامل طرح شدم 30 هزار تومن دادم دکترم فکور بود ولی نیومد ید ...

والا من 2ساله میرم اونجا اصلا برام مشکلی پیش نیومده.پیش اومده اعصابم خرد بوده نشستم جلو دکتر زار زار گریه کردم 10 دقیقه هیچ مریضی رو راه نداد دلداری داد

بله توی اتاق نازایی .ویزیتشم 5800هستش سونوش 39تومن.از شنبه تا 4شنبه هم هست بار اول شنبه صبح میری ساع ...

چقدر خوب الهی خیرشو ببینه عزیزم من لاهیجانم می تونم تلفنی وقت بگیرم بار اول واقعا ممنون از راهنماییت

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
والا من 2ساله میرم اونجا اصلا برام مشکلی پیش نیومده.پیش اومده اعصابم خرد بوده نشستم جلو دکتر زار زار ...

پس دکتر باوجدانیه خداروشکر ممنون💋💋

بله توی اتاق نازایی .ویزیتشم 5800هستش سونوش 39تومن.از شنبه تا 4شنبه هم هست بار اول شنبه صبح میری ساع ...

ببخشید اینقدر سوال می کنم دکتر اورولوژ و جنین شناسشون‌خوبه؟

سلام بچه ها من هفته ۳۴ رفتم سونو دکتر دست زده بود گفته بود بنظر وزنش کم میاد 

الان که رفتم سونو وزنشو زده ۲۳۴۳ توی پرانتزهم زده+- ۳۵۱  گرم

چطوره؟

بعد قد تو سونو bpd ?اینو زده ۸۵mm  این ینی قدش چقدره؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مرسی عزیزم. همچنین برای شما و همه عزیزان حاضر در این تاپیک و البته کل مردم دنیا 😘😘😘😘😘😘

چقد تو مهربون و دل گنده ایی دختر ❤️

از وقتی دوباره برگشتی تاپیک من کلی احساس خوب دارم نرو دیگه بوس