2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

بنظرم ما منتظرا ک در صف بچه هستیم باید چند وقت یبار یه دورهمی با هم بزاریم یکم سرحال بشیم

یکم سر به سر هم بزاریم یکم خانواده شوهر رو فحش بدیم راحت بشیم

نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

حالام یکم بیاید وسط یکم قر بدید رحم های زیباتون سرحال بشن😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

خانوما ممنون میشم بگین بعد انتقال چیکارکنیم چی بخوریم صبومه ناهار شام ..چقد استراحت کنیم خداخیرتون ...

عزيزم مناسب طبعت غذا بخور روزي ي ليوان نشاسته تو اب حل کن با غذات الو روغن زيتون بخور يبوست نشي تو حموم زياد وانسا چهار روز اول حمام نکن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا سن یه عدد هستش مهم دلتونه حسابی جووووونه😉😉😉😉😉😉😉 خواهر بیا وسط یه قری به کمرت بده ولادتم ...

آره والا. دلم آره جوونه با تمام سختی ها و مصیبتهایی که از سر گذروندم اما دلم جوونه از بس سرخوشم. چاره چیه؟زندگی جریان داره منتظر من که واینمیسته. پس مجبورم پا به پاش برم چه بهتر که به شادی و امید

خب حالا یه آهنگ بذار بیام قر بدم.همسرم خوابیده فکر کن واقعا پاشم قر بدم، بیدار بشه فکر کنم از خونه فرار کنه

😀😀😀

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزيزم مناسب طبعت غذا بخور روزي ي ليوان نشاسته تو اب حل کن با غذات الو روغن زيتون بخور يبوست نشي تو ح ...

عزیزم مناسب طبع چجوریه؟؟فقط میدونم نباید غداهای گرم بخورم

شمامثبت شدبن؟؟؟

دسشوی فرنگی لازمه؟؟

راستی من شنیدم نشاسته رو میگن ضرر داره ..نمیدونم بخدا

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
آره والا. دلم آره جوونه با تمام سختی ها و مصیبتهایی که از سر گذروندم اما دلم جوونه از بس سرخوشم. چار ...

الهی بگم چی نشی

انقدر خندیدم جنین هام ویبره گرفتن بخدا😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

آخرین پستم و بخووون

چه بد پس ببخشید جیشمونو چیکار کنیم؟

با عمق رحم انتقال میدن عزیزم بعضی دکترا میگن نبمه پر بعضی هم مثه دکتر من میگن خالی 

اما یه خانمی که دکترش با من بود گفت من نیمه پر میرم شاید بهتر باشه بعد که آوردنمون همش میگفت من دستشویی دارم پرستار میگفت تحمل کن تا یک ساعت دیگه خودت پاشو برو دستشویی

هزينش برا شما چقدره

حوب نزدیک ۱۰تومنی دارم ولی چند ماه درحال تقویت همسر وهمچنین مرتب کردن پریودم با داروی گیاهی الان ۴ماه مرتب شده اگه دوباره قاط نزن وخدا بخواد سوم پریود بعد میرم آزمایش تکمیلا رو میدم میخوام یا رویان یا ابن سینا برم 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خانوما ممنون میشم بگین بعد انتقال چیکارکنیم چی بخوریم صبومه ناهار شام ..چقد استراحت کنیم خداخیرتون ...

عزیزم ترجیحا صبحانه ها مربای به بخور. اگه یبوست نمیشی هر روز یه کم نشاسته تو یه استکان آب حل کن بخور. ماکارانی و سیب زمینی هم خوبه. چیزای قائده اور مثل زرشک به مقدار زیاد، آویشن دمنوش زعفران و اینا نخور

مطابق طبعت غذا بخور. هراز گاهی تو خونه یه قدمی بزن برای خونرسانی به رحم. کار سنگین و نزدیکی ممنوع

چیزایی هم که تا حالا نخوردی تو این دوهفته امتحان نکن. مثلا اگه کلا آناناس خور نیستی یهو نرو یه عالمه اناناس بخور

دوستان ببینن پستت رو اونا هم جواب میدن عزیز دلم

انشالله که مامان میشی همین انتقال

الهی بگم چی نشی انقدر خندیدم جنین هام ویبره گرفتن بخدا😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜 آخرین پستم و بخووون

میشه یه بار دیگه بفرستی؟دستم خورد رد کردم

ببخشید داشتم قر میدادم درست ندیدم کدوم گزینه رو زدم

😉😉

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ...

دوستان نظر بدید.....

☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

آره والا. دلم آره جوونه با تمام سختی ها و مصیبتهایی که از سر گذروندم اما دلم جوونه از بس سرخوشم. چار ...

فکر کردم فقط شوهر منه زود میخوابه نگو داریم مال من تو پادشاه سوم چهارمه خخخخ😁😁😁😁😁یه تکون میخوره گوشیم برمیگردونم بعد مطمین میشم دوباره دستم میگیرم 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

الهی بگم چی نشی انقدر خندیدم جنین هام ویبره گرفتن بخدا😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜 آخرین پستم و بخووون

خوشحالم که تونستم شادت کنم. انشالله ۹ ماه دیگه یه روز بگی انقد منو خندوندی که نوزادام از خواب پریدن