2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
مثانه پر بهتره مخصوصا اگه با سونو انتقال بدن چون تو سونو بهتر میتونن با مثانه پر داخل رحم و جایی که ...

ممنون عزیزم طرازی با سونو انتقال نمیده میزاره تو عمق رحم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکلی نداره اگر همزمان با داروهای شیمیایی نباشه

سلام زینب جون خوبی امروز روز اول پریودمه ماه قبل طرازی بهم ال دی داد وسطشم میکرولین زدم واسه اندومتر قرصم تموم شد پریود شدم ک برم سیکل انتقال جنینام که فریزه

اولین بارمم هست انتقال میدم

ببخشید خیلی خونریزیم کمه قبلا شدید و زیاد بود دوروز اول دو تا بسته نوار استفاده میکردم الان اشکالی نداره کم شده 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مثانه پر بهتره مخصوصا اگه با سونو انتقال بدن چون تو سونو بهتر میتونن با مثانه پر داخل رحم و جایی که ...

برای منم با مثانه پر انتقال دادن..ولی همش استرس داشتم نتونم خودمو کنترل کنم و جنینامو از دست بدم

چی میگی تو😤😤😤😤
برای منم با مثانه پر انتقال دادن..ولی همش استرس داشتم نتونم خودمو کنترل کنم و جنینامو از دست بدم

که احتمالا منم بخاطر همین استرسی که کشیدم جنینام نموندن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
پس باهمیم ولی من چرا 9روز حساب کردم تو ده روز

مگه همون یکم رو هم نباید شمرد

من از همون یکم حساب کردم

پس یعنی من اشتباه کردم🤔

روز اول که انتقال میدن مگه اونم حساب نباید کنیم؟

که احتمالا منم بخاطر همین استرسی که کشیدم جنینام نموندن

آره خیلی هم استرس داره..مخصوصا اینکه چند روز قبلش یکی برام تعریف کرد که نتونسته کنترل کنه موقع انتقال و جنیناش از بین میرن

چی میگی تو😤😤😤😤
منم خیلی حرف میزنم دعواشونم میکنم تهدیدم میکنم که نرن یه موقع الان روز ۱۰ انتقالمه

عزیزم تهدید چیه بهشون وعده های خوب بده😅😅😅 مثلا بگو میبرمتون پارک، براتون اسباب بازیای خوشگل میخرم 😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره خیلی هم استرس داره..مخصوصا اینکه چند روز قبلش یکی برام تعریف کرد که نتونسته کنترل کنه موقع انتقا ...

حالا دکترم خودش مونده که چرا نشد😓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏