2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
مرجان جون من الان ٢٢ هفته هستم شما از چند هفتگي قشنگ حركت رو احساس كردي  ؟ چون دكتر سونو ميگفت ...

سلام ليانا جون 

من مدت زياديه نيستم از صفحه ها خيلى عقبم

چرا تيكر باردارى ندارى؟زايمان كردى عزيزم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یازده. دومین باره.بار اول که پانکچر شدم فقط یه جنین داشتم که منفی شد.پانکچر دوم در کمال ناباوری چها ...

پس شرایطمون تقریبا یکیه

من روز ۱۰ انتقالمه

و کلا سه جنین داشتم و همونو انتقال دادن

خیلی دوست داشتم که بازم جنین داشته باشم ولی کلا یه تخمدان دارم و بدبختی اینکه حواسم نبوده و با کیست شروع کردم به تزریق 

بعد که رفتم سونو گفت کیست داشتی و بدون سونو شروع کردی به تزریق آمپول😐

گفتم حالا چی میشه گفت هیچی ادامه بده ببینیم چند تا فولیکول میدی، فکر کنم به خاطر همین تعداد فولیکولام کم شد.

سلام ليانا جون  من مدت زياديه نيستم از صفحه ها خيلى عقبم چرا تيكر باردارى ندارى؟زايمان كردى ع ...

زودتر پیامتو پاک کن.تا به صفحه های بعد برسی.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام ليانا جون  من مدت زياديه نيستم از صفحه ها خيلى عقبم چرا تيكر باردارى ندارى؟زايمان كردى ع ...

هانا جان، متأسفانه لیانا تو 24 هفتگی در اثر خونریزی و انقباض، هر دو نی نیش رو از دست داد 😥😥😥

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من خودم تزریق میکنم، خیلی راحته، مستقیم یا یکم با زاویه بزن دور نافت، چهار انگشت فاصله بده حتما به ن ...

دکتر به من گفته توی بازو..برای شما دکتر گفته بزنین تو شکم؟

چی میگی تو😤😤😤😤
واقعا راست میگی😍😍 یعنی بعد یه ساعت هم قبوله میگن بی بی چک این مدلی درست نیستش که زیاد اینجا خون ...

خوب آخه هنوز اونقد بتا بالا نرفته فوری نشون بده

من به بار ۵ ساعت گذاشته بودم هیچ هاله ایی ننداخت 

به فال نیک بگیر مامان شدی ایشالله

راست میگی همین کار رو انجام میدم 👌💪💪💪

آفرین..ان شالله که مثبت میشی حتما😍😍

تازه بعد مثبت شدن کلللیییی راه داریم که باید صبر و تحملمون رو ببریم بالا..

مثلا من الان لحظه شماری میکنم برا سونوی قلب که هشت روز دیگست

هی میخوام روزا رو حساب نکنم تا زودتر بگذره ولی نمیتونم نمیشه

چی میگی تو😤😤😤😤
ایشالله بسلامتی عزیزم خداروشکر شما لک داری؟ 

قربونت عزیزم❤️💜

یکشنبه چند قطره دیدم که خیلی ترسیدم،دیروز رفتم دکتر که گفت رحم پر از مویرگ هست و در بارداری گردش خون در رحم بسیار بالاست،حتما زیاد سر پا بودی که کمی لک دیدی،گفت فقط استراحت کن و زیاد سرپا نباش.شما بهتر شدی؟

بچه ها منم میخوام آمپول آنوکساپارین رو خودم به خودم تزریق کنم.. شماها چجور یاد گرفتین؟ به نظرتون خ ...

عزیزم من وقتی این آمپولو میزدم با زاویه ۹۰ درجه به دور نافم به صورت گردشی میزدم،یادت باشه نوک سوزنو تا انتها ببری داخل و کم کم تزریق کنی

اوایل بعد زدن آمپول ۵دقیقه بعد پامیشدم و کبود میشد ولی چیزی که تجربش کردم اینه که بعد زدن یک ربع الی بیست دقیقه دراز میشکیدم و دیگه کبود نمیشد

به حالت خوابیده هم تزریق کن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

لیانا جون اتفاق تلخی برای فرشته هاش افتاد که دله هممون به درد اومد..من که مثه قبل دلم نمیره بیام تاپیک

بچه ها براش دعا کنیم تا هر چه زودتر با این شرایطش کنار بیاد .. کلی اتفاقای خوب و خوش منتظرش باشه

چی میگی تو😤😤😤😤
عزیزم من وقتی این آمپولو میزدم با زاویه ۹۰ درجه به دور نافم به صورت گردشی میزدم،یادت باشه نوک سوزنو ...

کاش منم توی شکم بود😕..نمیدونم چرا دکتر تاکید داشت توی بازوم بزنم..آخه اکثرا تو شکم میزنن

چی میگی تو😤😤😤😤