2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
استخوان درد شاید واقعی نباشه شاید باشه، منظورم درد راجعه هست بد نیست از جهت ارتوپدی و کلیوی هم بررس ...

باشه عزیزم.ممنون که انقدرباحوصله جواب میدی  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
الان روز ۹ انتقالمه میکرو نمیدونم کدومه و نمیدونم انجام دادم یا نه فقط میدونم ۳ تا تخمک داشتم و کل ...

عزیزدلم به همین کار تخمک کشی و جنین و انتقال و تزریق اسپرم به جنین مجموعش میکرو میگن دیگه

الان اکثرا روش دکترها میکرو هستش نازنینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله عزیزم ...خدا به هممون رحم کنه😍😍😘😘

😘😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
وای آره اصن نمیگذره زمان ایشالله که جوابش شادمون میکنه نی نی ها دنیا اومدن میام رشت نی نی  ...

سلام عزیزم بخدا این هفته دوم به بعد اصلا نمیگذره فقط آدم و عصبی میکنه همین

بابا من تهرانم 

تو دعا کن خدا به من بچه بده من شده خودم میارم پیشت تو حسابی بچلونشون🥰🥰🤣🤣

قربونت یلدای عزیز نه فقطیه بار هیسترو کردم گفت هیچ مشکلی نیست خدا نخواسته هنوز محتاج دعام ممنون ایشا ...

عزیز دلمم 💋 انشالله به حق بی بی دوعالم شما. وتمام منتظرا باردار میشین 😍😍😘😘

گلم خدا به زودی دل شادت کنه😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه گلم داروها گاهی شاید مشابه باشه ولی علت تجویز متفاوته گلم بعد دو iui منفی، اولین انتقال معجزه شد ...

الهی دورت بگردم فداتشم.

دعا کن واسه منم معجزه رخ بده و مامان بشم انقدر خیالات تو ذهنمه واسشون ک حد نداره.

واسمون دعا کن.

من دو مرتبه پانكچر بي نتيجه داشتم

يه مرتبه تخمكها پوچ بودن، اين سري ٣ تا از بين رفته بودن يكيش بالغ بود كه اسپرم نتونسته بود كاري واسش بكنه و مرده بود

دكترم گفت يكي بالغ بوده جاي اميدواري خيلي بالاس! قرص DHEA سه ماه استفاده كن دوباره بيا بريم سيكل ميكرو!😞

شهر خودمون یه دکتری داره خیلی خوب ولی نمیدونم چرا به پیگیری اهمیتی نمیده دوماه پیش رفتم که آزمایشات ...

دکترا اکثرنشون واقعا خدا نشناشن..من 2بار پانکچر شدم به جای اینکه برام میکرو انجام بدن ivf با جنینا کرده بوده یعنی تخمک و باسوزن لقاح نداده بودن جنین شناس به من میگفت خودت باید میگفتی همسرم ازو اسپرمیه😑

بهش گفتم پرونده من دست تو فک کنم هاا... ولی از خدا میخوام به زودی مامان 2تا تپل کوچولو بشی😍😍🙏😘😘

اگر بسته کوچیکه و تو یه ماه تموم میشه شاید یخچال اوکی باشه که اینطور نوشته ولی طولانی تر رو فریزر بز ...

چشم دوستم😍

بستش فکر کنم ده گرمیه اونقدری زیاد نیست، حالا فردا ازش بخورم ببینم چجوریه😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من ۱۹ ام باید برم سونو .این چند وقته خیلی پیگیر حالت بودم چون باهم انتقال داشتیم اما پیامی نزاشتم ان ...

مرسی عزیزم از اطفت ایشاله میری و صدای قلب میشنوی عزیزم و زایمان خوب و راحتی داری

ایشالله قسمت همه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم