2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046691 بازدید | 684536 پست
حالا من دوستم بدون عمق رحم و سونو انتقال داد مثبتم شد به دکتر گفت من عمق رحممو اندازه نزدن دکترش که ...

آره بابا خیلی مهم نیست عمق رحم رو می خوان که جنین رو  بالاترین جایه رحم بزارن دیگه کانتر رو هم تا ته فرو کنن میرسن به ته رحم

مرسی از محبتت عزیزم.انشاالله شما هم به زودی زود طبیعی و بدون دردسر نی نی تو بغل کنی عزیزم.

انشالله  قسمت همه منتظران

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر ایشالله بسلامتی بغلش کنی دعاکن این حس خوشحالیت نصیب ماهم بشه ؟

ایشاله به زودی زود میشه عزیزم😘

من اصلا باور نداشتم یه روزی طبیعی باردار بشم،هم خودم و هم همسرم مشکل داریم ولی خدا خواست دقیقا اون ماهی که بی خیال همه چی بودیم و روزها رو میشمردم تا پریود بشم و برم برای انتقال!

هیچ قدرتی بالاتر از اون بالایی نیست.از ته دلم از خدا برات بهترینها رو میخوام عزیزم💜

آخه من دو بسته گرفتم یکیشو گذاشتم فریزر یکیشو که میخوام شروع کنم گذاشتم یخچال ولی تو نت زدم نوشته بو ...

اگر بسته کوچیکه و تو یه ماه تموم میشه شاید یخچال اوکی باشه که اینطور نوشته ولی طولانی تر رو فریزر بزار

تو مصرفش هم زیاده روی نکن خیلی کوچولو بزار زیر زبونت

@زینبی_بابا   شما که خیلی اطلاعات داری هم بگو مرسی😍

عزیزم خیلی متاسفم منفی شدی 😔😔😔😔 ان شاء الله برات معجزه بشه

تمام داروها به جز پردنیزولون رو قطع کن، سبک و سنگین بودن پریود بعد از انتقال یا پانکچر تا چند دوره طبیعیه

نه به خاطر شیاف نیست عزیزم، منم آمپول نزدم اون دو هفته فقط شیاف داشتم 

از این به بعد اگر دوست داشتی مزایای شیاف و آمپول رو با هم داشته باشی، این مدلی عمل کن

هر روز شیاف دو عدد، هر سه روز هم یک آمپول پروژسترون، این مدلی هم درد کمتری تحمل میکنی هم دوز پروژسترون یه بالانس عالی داره

واااااای خدایا چقدر ناراحت شدم  آخه چرا؟؟ علت خونریزی تو 24 هفته چی بود؟ پرویا بودن زینبی جان؟ ...

عزیزم سه تا بلاست با کیفیت بالا انتقال داده بودن، دو تاش جنین و جفت سالم شده بود، یکیش فقط جفت رشد کرده بود و باعث خون ریزی و انقباض شد😔😔😔😔

زینبی جان من دوروزه پای راستم شدید درد میکنه به استخونش دست میزنم تیر میکشه قبلش تخمدان راستم دردمیک ...

عزیزم درد رماتیسم مدلش این جوره که صبح ها وقتی از خواب بلند میشی هست و زیاده ولی به مرور کم میشه در طی روز

احیانا موقع تخمک گذاریت نیست

منم موقع تخمک گذاری درد داشتم، اغلب هم تو تخمدان چپ

ممنون عزیزم...باشه.فعلا که از سرشب اومدم از بیحالی یه کلمه هم نمیتونم حرف بزنم باهاشون.فردا صبح میگم ...

الهی عزیزم، خوب کردی، ان شاء الله زودتر حالت خوب بشه، واقعا وحشتناک و طاقت فرساست، ان شاء الله هیچ کس این جور نشه 

عزیزم درد رماتیسم مدلش این جوره که صبح ها وقتی از خواب بلند میشی هست و زیاده ولی به مرور کم میشه در ...

من دردم کم نمیشه صبح بادرد بیدارمیشم کم هم نمیشه .

امروز ۴پریودمه.ماه قبل یک هفته مونده به پریود دردم شروع شد .

من فقط سمت راستم درد دارم چون سمت چپم چسپندگی داره.دردهم ندارم ..

خداکنه فقط مربوط به تخمدان باشه مریضی جدید نباشه 

من دردم کم نمیشه صبح بادرد بیدارمیشم کم هم نمیشه . امروز ۴پریودمه.ماه قبل یک هفته مونده به پریود در ...

عزیزم کلیه هات رو بررسی کردی؟ 

چون من دردم سمتی بود که چسبندگی داشتم ولی مدلش با شما فرق داشت

احتمال تحت فشار بودن عصب سیاتیک هم هست

اضافه وزن داری؟ 

عزیزم کلیه هات رو بررسی کردی؟  چون من دردم سمتی بود که چسبندگی داشتم ولی مدلش با شما فرق داشت ...

چندساله سونوی کلیه ندادم نمیدونم.اضافه وزن دارم ولی عصب سیاتیک ربطی به استخون داره؟ من کلا دست شانه پام دردبگیره استخونش دردمیکنه نمیدونم چرا

چندساله سونوی کلیه ندادم نمیدونم.اضافه وزن دارم ولی عصب سیاتیک ربطی به استخون داره؟ من کلا دست شانه ...

استخوان درد شاید واقعی نباشه شاید باشه، منظورم درد راجعه هست

بد نیست از جهت ارتوپدی و کلیوی هم بررسی بشی