2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
اب انجیر و لواشک  الو هم می خورم ....

ناشتا بخور آب انجیر و خود انجیر رو

روغن زیتون هم زیاد مصرف کن

ببین دوستم دکتر من کلا بیشتر از یه جنین نمیزازه پس شرایط خیلی ها مثه شماست حتی اگر بیشتر جنین داشته باشن منم یکی گذاشتم خدا خودش کمکون کنه همون یدونه بگیره روحیه ات رو حفظ کن ایشالله حتما مثبت میشی

خانم ها ۴امین روز انتقال هستم یبوست دارم ...سرپا میرم دس شویی خیلی نگرانم ....یبوست فشار میاره به رح ...

منم این کارا رو میکنم دروغ چرا چند روزه خم هم میشم مرکز گفت زندگی عادی فقط چیز سنگین بلند نکنیم

اگر سرکار حال روحیت بهتره برو سرکار عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه امپول نداد بهم اها باشه عزیزم فعلا فقط برای دستشویی بلند میشم فقط

سلام من با شما باهم انتقال داشتیم اگه یادتون باشه 

من ۱۲ آذر انتقال داشتم انشالله که خیره استراحت کن کی میری برا صدا قلب؟

سلام ساراجونم خوبی؟هی تیکرت رو میبینم میگه خدا جون خیلی مونده هنوز،به کرمت قسم به سارا جون رحم کن. ع ...

ممنون از محبتت لی لا جونم.اومدم خونه مامانم.چند روز بمونم .شاید بهتر شم!! اره حالا خیلی مونده 😭

خداکنه که هیچ کس تو بارداریش این همه تهوع نداشته باشه.واقعا وحشتناکه..واسه همه تون بارداری شیرین و راحت رو ارزو دارم 💞💞

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام من با شما باهم انتقال داشتیم اگه یادتون باشه  من ۱۲ آذر انتقال داشتم انشالله که خیره استر ...

مرسی عزیزم

راستش دکترم هفته دیگه میاد فردا صبح زنگ بزنم احتمالا همون دوشنبه بعد برم

شما کی میری

باز ببینم ماما میگه کی بیا با این شرایط

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام دوستان من قبلا گفتم تو سیکل میکرو هستم یه سوال داشتم لطفا هرکی تونست جواب بده ضروریه..من از روز ...

عزیزم بعد از تزریق hcg  حدود ۳۶ ساعت بعد تخمکا آزاد می شند. حتما فردا به دکترت اطلاع بده

مرسی سارا جون مهربون ایشالله بخدا تعارف نمیکنم اگه دلت میکشه من واست غذا می فرستم حداقل چند روز آشپ ...

ممنون مهربونم..میدونم.بهم محبت داری همیشه..فقط لطفا دعا کن برام که زودتر این حال خراب تموم شه 💞💞

سلام.بچه ها من انتقال جنین  بلاست داشتم امروز روز پنجمه.از روز دوم دلدرد و کمردرد دارم.دو سه رو ...

منم جنین بلاست روز ۵ هستم از امروز که فعالیتم بیشتر شده درد پریودی میاد و میره اما ترشح کلا ندارم

ممنون از محبتت لی لا جونم.اومدم خونه مامانم.چند روز بمونم .شاید بهتر شم!! اره حالا خیلی مونده 😭 خد ...

سلام سارا جون ، ان شا الله كه بهتر بشي عزيزم . 

از ديشب خيلي به فكر ليانا جون هستم ولي دقيق هم نفهميدم چرا بچه هاش رو از دست داده ، شما ميدوني كامل ؟

ممنون از محبتت لی لا جونم.اومدم خونه مامانم.چند روز بمونم .شاید بهتر شم!! اره حالا خیلی مونده 😭 خد ...

قربونت عزیز دلم. امیدوارم استراحت کنی و حالت بهتر شه زودتر. به شیرین زبونی های کاکل زری فکر کن ایشالا تحملش راحتتر شه خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم راستش دکترم هفته دیگه میاد فردا صبح زنگ بزنم احتمالا همون دوشنبه بعد برم شما کی میری ...

من ۱۹ ام باید برم سونو .این چند وقته خیلی پیگیر حالت بودم چون باهم انتقال داشتیم اما پیامی نزاشتم انشالله که این ۹ ماه رو به سلامتی بگذرونی عزیز

سلام سارا جون ، ان شا الله كه بهتر بشي عزيزم .  از ديشب خيلي به فكر ليانا جون هستم ولي دقيق هم ...

سلام عزیزم.مثل اینکه به جز جفت های دوقلوهاش یه جفت دیگه هم تو رحمش درحال رشد بوده و باعث خونریزی بوده.تو هیچ سونویی هم معلوم نشده از اول بارداریش.کم خونی شدید گرفته بود .جفتشم پایین بود..فکرکنم به خاطر خونریزی زیادش ختم بارداری دادن و تو سزارین مشخص شد که یه جفت اضافه هم تو رحم طفلک بوده...

قربونت عزیز دلم. امیدوارم استراحت کنی و حالت بهتر شه زودتر. به شیرین زبونی های کاکل زری فکر کن ایشال ...

خدانکنه گلم..ممنون از دعای خیرت...ان شاء الله که به زودی خبر بارداری خودتو تو تاپیک بهمون بدی...بی صبرانه منتظر اون روزم 💙💖

سلام عزیزم.مثل اینکه به جز جفت های دوقلوهاش یه جفت دیگه هم تو رحمش درحال رشد بوده و باعث خونریزی بود ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم براش مخصوصا كه بچه هاش زنده بودن و اين اتفاق افتاده ، ان شا الله خدا براي هيچ كس اين روزها رو پيش نياره و به ليانا جون صبر و آرامش بده و خيلي زود براش جبران كنه .

به من گفتن سوم بيا اگه صلاح بود شروع ميکنيم واي خيلي استرس دارم دروغ چرا از هايپر شدن خيلييييي ميترس ...

کدوم مرکز میری،؟

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹