2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
سلام من باivf باردار شدم بدون هیچ علائمی برا سونو کیسه آبم رفتم همه چی مرتب بود الان ۱۹ برج باید برم ...

عزیزم مبارکه اصلا نگران علایم نباش من ماه اول کلا هیچ علایمی نداشتم نه تهوع نه سرگیجه هیچی همش منتظر بودم مثل تو فیلم غش کنم یا صبح زود حالم بهم بخوره ولی هیچ کدوم نبود بعد هفته ۸ کم کم تهوش شروع شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم از قلب چیزی نگفت فقط کفت حای جنین خوبه سونو تکرار شه و ما انقدر هول بودیم سونو رو ج ...

سعي کن فشارت نياد پايين چون خون ريزيم داري غش ميکني شياف هات رو مصرف کن امپول پروژسترون نميزني؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم حتما فریزر و قاشق چوبی باید یه مقدار ازش بتراشی برداری میگن قاشق فلزی نخوره بهش 

ممنون عزیزم

فقط من از دوشنبه که اومد دستم تا امروز گذاشتمش داخل یخچال دماشم 4درجست، یعنی خراب شده به نظرت؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من امپولام از دو قاعدگی بود

به من گفتن سوم بيا اگه صلاح بود شروع ميکنيم واي خيلي استرس دارم دروغ چرا از هايپر شدن خيلييييي ميترسم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون از محبتت عزیزم...همیشه به من لطف داشتی ...ان شاء الله چند روز دیگه خبر خوش بارداریتو میدی تو ت ...

مرسی سارا جون مهربون ایشالله

بخدا تعارف نمیکنم اگه دلت میکشه من واست غذا می فرستم حداقل چند روز آشپزی نکنی

سعي کن فشارت نياد پايين چون خون ريزيم داري غش ميکني شياف هات رو مصرف کن امپول پروژسترون نميزني؟

نه امپول نداد بهم

اها باشه عزیزم

فعلا فقط برای دستشویی بلند میشم فقط

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
به من گفتن سوم بيا اگه صلاح بود شروع ميکنيم واي خيلي استرس دارم دروغ چرا از هايپر شدن خيلييييي ميترس ...

نه بابا منم دوبار هایپر شدم اصلا چیز ترسناکی نیست، نهایتش با دارو و استراحت خوب میشی، سفیده تخم مرغم کارسازه منتها من نتونستم زیاد بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه امپول نداد بهم اها باشه عزیزم فعلا فقط برای دستشویی بلند میشم فقط

بنظرم خون ديدي خودتو نباز من خاهرم دوبرابر ي سقط معمولي خون ريزي داشت الان ماشالله به جونش نزديک دنيا بياد ني نيش تو هم شياف هات مرتب بزار مقعدي جلو نزار استراحت کن 

نه بابا منم دوبار هایپر شدم اصلا چیز ترسناکی نیست، نهایتش با دارو و استراحت خوب میشی، سفیده تخم مرغم ...

از اين که نفسم نياد بالا ميترسم خخخخخخخ تورو خدا مسخره نکنيا ولي خوب ميترسم

ممنون دوست مهربونم. کاش یه روشی بود زودتر جواب رو میفهمیدیم و راحت میشیدیم بخدا چیه این دو هفته شبی ...

وای آره اصن نمیگذره زمان

ایشالله که جوابش شادمون میکنه نی نی ها دنیا اومدن میام رشت نی نی های شما رو که تپلی هستن میچلونمشون 😉 

واسه من با عمق رحم انتقال دادن اما دستگاه سونو هم دکتر گذاشت وقتی دستگاه سونو رو روی شکمم فشار داد گ ...

برای من که سریه آخر با سونو بود یعنی با بدبختی رحممو پیدا کردن شانس آوردم مثانم زیاد پر نبود وگرنه اونجور که شکممو فشار میدادن بعید نبود یه اتفاقی بیفته😶 یعنی یه لحظه پیداش میکردن دوباره گمش میکردن یه بساطی بود خلاصه😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اين که نفسم نياد بالا ميترسم خخخخخخخ تورو خدا مسخره نکنيا ولي خوب ميترسم

نه اونجورم نیست که فکر میکنی البته استرس طبیعیه چون برات تازگی داره نمیدونی چجوریه، نمیگم آدم اذیت نمیشه ولی خب قابل تحمله، به یه چشم برهم زدنی میادو میره... من پارسال اول دی پانکچر اولم بود امسال شهریور دومیش، میگذره عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40