2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
من خودم عضلانی هم جلوی آینه میزنم💪💪💪💪

چجوري نميترسي خراب بزني؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@samin11   عزیزم انتقال داشتی امروز به سلامتی؟ الهی که نه ماه دیگه به سلامتی و دل خوش بغل بگ ...

اتفاقا سارا جون از صبح به فکر شم و براش کلی دعا کردم و آیت الکرسی خوندم ..انشاءالله به حق فاطمه زهرا اینبار حتما مامان بشه و بدنیا بیاره بچه های نازشو آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام خوبی میگم من از دیروز دیگه ببخشید خون ندیدم نمی دونم ماله قرص ال دی هست یا پری دوم‌ اینطوزیه&nb ...

سلام عزیزم، من کلا پریودام حجمش کمه ولی یه سری دقیق یادم نیست بعداز پانکچر بود یا یکی دوماه بعداز انتقال خیلی کم بود دیگه در حد دو روز لکه بینی رفتم دکتر سونوم کرد گفت پریود شدی دیگه دیواره رحمت ریزش کرده، این داروهای هورمونی خیلی تاثیر میذارن نگران نباش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من چند روز قبل پیش خواهرم بودم،دیدم یه قرصی داره میخوره به من گفت میخوای تو هم بخوری؟گفتم چیه گفت رو ...

لی لاجون من خود ژلش رو گرفتم، سریه قبل قرصشو خوردم برای من هلندی بود گفتم شاید بصورت ژل بهتر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز روز ۹ انتقالمه بازم طاقت نیاوردم رفتم بی بی چک گذاشتم چرا حداقل کمرنگ هم نمیندازه😭 دلم و خ ...

آخه چرا بی بی گذاشتی به خودت استرس دادی ..تا روز آزمایش دندون رو جیگر بزار انشاءالله مثبت میشی ..جنین سه روزه است هنوز نشون نمیده..

نمیدونم شمیم جون ..من خودم فقط خوردم ..ولی بخوره ضرر که نداره خاصیت زیاد داره

الهام جون بهم یاد میدی طرز مصرفشو؟ بدمزه نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی بوده با یه جنین ؟خدایا معجزه می خوام 

عزیزم انشاءالله همون یدونه جنین برات میمونه میشه همدمت ..آنقدر هورمون میخوریم که بعد انتقال حساس و عصبانی میشیم ..یعنی همه تقریبا مثل همیم..توکل کن به خدا انشاءالله دلت و شاد کنه

سلام.بچه ها من انتقال جنین  بلاست داشتم امروز روز پنجمه.از روز دوم دلدرد و کمردرد دارم.دو سه رو ...

عزیزم علایم خوبی داری انشاءالله مامان شدی ...برات آیت الکرسی خوندم ..

بچه ها رفتم سونو هماتوم دید  میشه راهنمایی کنید چیکار کنم دکترم که نیست جایگزینش گفت مایعات ...

عروس کوچولو خیلی برات دعا کردم خدا حافظ بچه هات باشه عزیزم ..استراحت مطلق کن انشاءالله حتما خوب میشی

سلام، منم روز 5 انتقالمه، الان کمر درد دارم، از دیروزم ترشحات

عزیزم انشاءالله مامان شدی بخاطر اون ..برات آیت الکرسی خوندم هفته بعد خوش خبر باشی انشاءالله 

آخه چرا بی بی گذاشتی به خودت استرس دادی ..تا روز آزمایش دندون رو جیگر بزار انشاءالله مثبت میشی ..جنی ...

دلم خیلی میخواد زودی مامان بشم

😭

خیلی چشم انتظارم

۸ ساله

دست خودم نیست خیلی عجولم

همش نگرانم