2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046843 بازدید | 684556 پست
عزیزم نکنه محلول سینافکت رو با پودر سینال اف قاطی کردی؟؟؟ 

سینافکت و صبح تزریق میکنم .. دو تا پودر سینال اف و گفته با یه سی سی اب مقطر قاطی کن این همه امپول زدم این هفت روز عذابم داد از بس اب مقطر میریزم انگار مثل الکل میپره با زور یه سی سی میکشم میزنم خدا به خیر کنه پس فردا سونو داره برم ببینم چی شد 😄😄😄😄😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینافکت و صبح تزریق میکنم .. دو تا پودر سینال اف و گفته با یه سی سی اب مقطر قاطی کن این همه امپول زد ...

سینال اف شما پودریه؟ چه جالب، من هرسری گرفتم قلمی بود از این آماده ها خیلی ام راحت بود تزریقش فقط باید درجشو تنظیم میکردی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم حساس نشو.باور کن نمیخواستم نگرانت کنم فقط چیزی که آزمایشگاه بهم گفنه بود رو گفتم.اگه مشکلی بود ...

ممنونم عزیزم محبت داری نه بابا من کلا استرسی ام😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
منم سینال زدم هیچکسم جوابنو نمیده😖😫

عزیزم، منم هر دوبار پانکچرم سینال زدم، پانکچر اولم که نتیجش زیاد جالب نبود همش فکر میکردم بخاطر سیناله و اگه گونال میگرفتم خیلی بهتر میشد بار دومم همین سینال بود بازم دیگه کلا ناامید شدم ولی دیدم نتیجه خیلی با دفعه ی اول فرق داشت پس ربطی به سینال نداشت و به نظرم داروی خوبیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان من الان هفت هفته و دو روزمه

دو روز پیش رفتم سونو پیش دکترم انجام دادم ساک بارداذی و جنین و کیسه زرده رو دیدن اما اندازه جنین فقط ۳ میلیمتر بود!این عادیه بنظرتون؟؟دکتر گفت هفته دیگ هم سونو بده گ از رشد جنین مطمئن بشیم

بچه ها من باز خونریزی کردم ولی اینسری خون تازه  نه مونده دعا کنید برام 😞

نمیشه بری سونو که خیالت راحت بشه؟ انشاالله که مشکلی نیست فقط بخاطر اینکه هی استرس نگیری میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سینال اف شما پودریه؟ چه جالب، من هرسری گرفتم قلمی بود از این آماده ها خیلی ام راحت بود تزریقش فقط با ...

اونا که عالی منم گفتم ولی گفتن نه همینا خوبه حالا خیلی فکرم.درگیرش نیس اگه فولیکول خوب نداشته باشم نمیزارم تخمک کشی کنند برا یکی دو تا