2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
عزیزم بعد ۱۰ روز  دیروز رفتم سونو خیلی اضافه نشده بودن خیلی نارحتم  کلا من بد غذام اینایی ...

عروسک جان

یکی از دوستان میگفت،مویز وزن جنین ر بالا می‌بره.این ر هم امتحان کن توکل بخدا.....

خواهر زاده من ۲۲۰۰ بدنیا اومد....الآن هرکولی شده برخوردش.....نگران نباش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عروسک جان یکی از دوستان میگفت،مویز وزن جنین ر بالا می‌بره.این ر هم امتحان کن توکل بخدا..... خواهر ...

باشه عزیزم مویز اوایل بارداری خوردم فقط

دیگه بعدش نه 

میگم شوهرم بگیره 💓💓

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تقریبا ۲۰ روزه شروع گردم به غذا پختن و ظرف شستن قبلا هم در حد ببخشید دسشویی رفتن و قدم زدن و اینک ...

آهان خب خدا رو شکر، پس ریسک لخته در پا منتفیه

ولی در کل چون ماده ریلکسین در خون آزاد میشه و لگن شروع به باز شدن میکنه، غضروف ها هم انعطاف بیشتری پیدا میکنن، کلا این مدل دردها طبیعیه

سعی کن بالش بارداری U شکل بگیری، بی نهایت کمک میکنه بهت، واقعا معجزه است

من ۲۷ مهر یکشنبه پانکچر شدم پنجشنبه بهم کارت فریز دادن چون هایپر شدم. پس احتمالا ۵ روزه باشن. راستی ...

احتمالا برای اینکه کیست نزنی، نگران نباش در کل

من واسه سیکل انتقال 27 روز بوسرلین داشتم، همراه با ال دی، باز کیست بود تو تخمدان راستم ولی با ادامه بوسرلین کوچیک شدن و غیر فعال

منم pco هستم 

عزیزم بعد ۱۰ روز  دیروز رفتم سونو خیلی اضافه نشده بودن خیلی نارحتم  کلا من بد غذام اینایی ...

عزیزم خدا رو شکر خیلی عالی بودن، همین که بالای دو کیلو برسن کافیه، رحم هم با توجه به ظرفیتش اجازه رشد به جنین میده نگران نباش 

اون چیزا هم سعی کن خوشمزه شون کنی و بخوری، چون با برنج و شیرینی و نون بیشتر قند خون نوسان پیدا میکنه، ولی پروتئین قشنگ به بچه وزن میده 

من ۲۷ مهر یکشنبه پانکچر شدم پنجشنبه بهم کارت فریز دادن چون هایپر شدم. پس احتمالا ۵ روزه باشن. راستی ...

میکرورلین یا هم خانواده اش دیفرلین رو میدن تخمدان ها غیرفعال بشن برای سیکل انتقال به منم میکرورلین داد دکتر

سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزم واقعا میدونم تو این شرایط شاید هیچ جمله ای نتونه بهت ارامش بده.ولی یادمون باشه دنیا محل امتحان هست و ما باید سعی کنیم با صبرمون از امتحانهای الهی سربلند بیرون بیاییم.و همانطوری که در قرآن گفته شده بعد از هر سختی آسونی هست.انشاا.. که هر چه سریعتر با بهترین اتفاقها دلت شاد بشه.من همش دعا میکنم که  خداوند خودش به قلبت ارامش بده

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
مرسی گلم  خیلی واسه پسردار شدن اذیتم میکنن

هنوز نسل این جور آدمها منقرض نشده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ان شاالله که هر چی به صلاحت هست عزیزم، چه پسر چه دختر، اول از همه سالم و صالح باشن و خوش روزی و موفق در آینده