2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

لیانا جان عزیزم هیچی نمیتونم بهت بگم ،هیچی ،فقط دعا میکنم قلبت آروم بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من شماره نمیگیرم روم نمیشه😁😁😁 با سه نفر دوست شدم سه تاشونم شمارمو گرفتن😅 شوهرم میگه چه راحت ...

نه بابا رو نمیخاد ،،مگه میخای از مرد شماره بگیری خخخخخ 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها دارم از استرس میمیرم .

امروز نهم روز انتقالم. تا امروز اصلا استرس نداشتم.اما اول صبح که رفتم دستشویی(ایرانی) یه لک دیدم.کاملا هم واضح بود.اما دیگه ندیدم.همون یه بار بود.دیشب هم خیلی درد پریودی داشتم

یعنی میخوام پریود شم؟؟؟😭

تا الان ک خیلی بیخیال بودم و استرسی نداشتم.اما این لک منو بهم ریخت

نمیتونم خودمو گول بزنم که لک لانه گزینیه آخه امروز نهمین روز انتقالم

استراحت مطلق نیستم.سرکار هم میرم.😥

ممنونم عزیزم،  شما از چه مسیری رفتید عماد؟  یعنی با مترو میرفتید؟

متروی میرزای شیرازی بهش نزدیکه من مطب دکترم نزدیک مترو تو خیابان قائم مقامه یکم پایین ترش تو مطهریه عماد نزدیک بود چند دیقه پیاده رفتم از همون مترو میرزای شیرازی

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
در مورد لکه بینی چیزی نمیدونم ولی واریوپپتیل زدی مشکلی نداره، نگران نباش حالا چرا دیفرلین نبوده، همه ...

کلا خیلی داروخونه ها رو زیر و رو کردم ۱۴۹۰ هم زنگ زدم گفتن موجود نیست هیچ کجا

عزیزم یه سری از مراکز تخمکو تعدادی اهدا می کنند مثلا ۵ تا. که اونو نمیدونی مال کی هست و خودشونم می گ ...

نمی دونستم عزیزم مرسی از توضیحاتت

الهی همه خودشون با تخمک و اسپرم خودشون راحت بچه دار بشن

برای جذب جنین که انشالله برات انتقال بدن خیلی خوبه دیروز که من انتقال داشتم از خانمها شنیدم ب ...

منم پختم مرباکردم..

ان شاءالله مامان شدی...انتقالت مثبت بشه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
كسي ميدونه چرا دكترم امپول دكاپپتيل بهم داده 3تا وهر 28روزي يكي بزنم

آندومتریوز داری؟به منم دیفربین داد هر ۲۸ روز البته پیدا نگردم واریوپپتیل گرفتم یایسگی موقت میاره تا میزنی پریود نمیشی واسه خاموش نگه داشتن آندومتریوز که تشدید نشه