2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزم نه 😭 دارم هنوز دعا کن از اونطرف افتادم پام داغون دیگه راه هم نمیتونم برم😭

عزیزم انشاءالله رفع میشه..تورو خدا اصلا فعالیت نکن ..استرس هم سم برای بچه هات ..برای بچه هات قرآن بخون بخدا آرامش پیدا میکنی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم از یک نفر تخمک بگیر که مطمئن باشی ذخیره تخمدانش بالاست.شما که در این مورد از این خانم مطمئن نی ...

ممنون که نظرت را گفتی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می فهمم عزیزم، منم مثل شمام، با این تفاوت که یه قلو دارم ولی تا وقتی علائم خطر وجود نداره، دنبال اس ...

مرسی عزیز دلم الهی امین

اره واقعا این استرسا هست ولی باید کنترلش کرد

خدا به همه کمک کنه🙏🏽♥️♥️♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ببین وقتی میری آزمایشگاه خودشون شرایط رو بهت میگن.منم دکتر بهم نگفت.ناشتا باید باشی و سه روز قبلش هم ...

خیلی ممنونم از توضیحاتتون، ببخشید میدونم گفتید این موارد به یادتون مونده ولی احیانا خاطرتون نیست که گفته باشن نباید همزمان دارویی هم مصرف کرده باشیم یعنی نپرسیدن ازتون که داروی دیگه ای استفاده میکنید یا نه؟؟؟ 

من خیلی خوشحالم که اینجا دوستانی مثل شماها دارم که میاید و از تجربیاتتون اطلاعات در اختیار من میزارید واقعا من این سه روز قبل گوشت نخوردنو نمیدونستم میخواستم یه روز مرخصی بگیرم برم آزمایشگاه حداقل اینطوری این مواردی که گفتیدو رعایت میکنم و بعد میرم

بچه ها یه سوال من وقتی منفی شدم دکترم برام آمپول دیفرلین نوشت به خاطر آندومتریوزم پیدا نکردم واریوپپ ...

یکی به من جواب بده اگه میدونه😥 @زینبی_بابا   شما میدونی عزیزم سوالم همینه که تو جوابش الان نوشتم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزیزم خوبی؟ممنون یادمی.من فعلا دارم مکمل میخورم. خیلی نمیرسم بیام سایت. ای کاش امروزم سر نمیزدم ...

سلام لی لا خانم، خیلی به یادتون بودم واقعا خیلی وقت بود نیومده بودید و پیامی نزاشته بودید، نمیدونم حکمت خدا چیه فقط خودش دردو میده درمون هم بده

تیارا جان منم همین آزمایشات شما رو داشتم کلا یک و چهارصد شد.البته من تهران نبودم اهواز آزمایشاتم رو ...

وا دکتر من نگفت هیچی شب قبلش هم گوشت خوردم هم ماهی کلا مهمون بودم پرخوری کردم😕

ممنون که نظرت را گفتی

عزیزم اینکه کسی بخواد تخمک اهدایی بگیره هیچ اشکالی نداره شاید یک نفر واقعا نیاز داشته باشه و فقط مشکلش به این طریق حل بشه.من خودم یک دوست ۲۶ ساله داشتم که توی این سن یائسه شده بود و دیگه هیچ تخمکی نداشت تنها راه بچه دار شدنش فقط تخمک اهدایی بود.خدارو شکر الان هم خیلی خوشبخته.

این حرفی هم که شما میزنی در مورد صیغه ی محرمیت کاملا درسته و اگر مرکزی اینکارو انجام نده غیر قانونیه

عزیزم اینکه کسی بخواد تخمک اهدایی بگیره هیچ اشکالی نداره شاید یک نفر واقعا نیاز داشته باشه و فقط مشک ...

منم تو سی سالگی یائسه شدم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزم خدا بزرگه به خودت فکر کنم خدا دستش پر ایشالله شادت میکنه همه دردات یادت میره بمیرم برای دل داغدارت خدا صبرت بده ایشالله دوقلوهات پیش خدا دعات کنن طبیعی باردار بشی 🙏😔😔😔😔😔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خیلی ممنونم از توضیحاتتون، ببخشید میدونم گفتید این موارد به یادتون مونده ولی احیانا خاطرتون نیست که ...

به من هیچ کدوم از دوتا آزمایشگاهی که رفتم نگفتن نباید گوشت بخوری هیچ شرایطی هم نداشت حتی گفتن ناشتایی نیاز نیست هر ساعتی از روزم میشه داد😕البته آزنایشها فرق میکنن با هم این ۸ تای من ناشتایی نداشت هیچی هم نپرسیدن قبلش😥

شرعی نیست البته بعضی مراجع اجازه میدن

عزیزم اگر به شرعی بودن بخوای فکر کنی اسپرمی که مردا میدن هم شرعی نیست باید با نزدیکی باشه

اعتقاد شما محترم هست ولی فقط با یه محرمیت ساده همش فکر نکنم حل بشه ها

همسرتون موافق نیست به جای تخمک اهدایی جنین اهدایی بگیرید؟