2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

واییی نمی دونم چی بگم عزیزم هرچی بگیم آروم نمیشی فقط از خدت می خوام آرامش بهت بده و سریع دامنت سبز بشه یکم آروم بشی 😢😢😢😢

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چه تاثیری داره؟ من مرباشو درست کردم میخورم توسیکل میکروم

برای جذب جنین که انشالله برات انتقال بدن خیلی خوبه

دیروز که من انتقال داشتم از خانمها شنیدم بعد راجبش خوندم اما حتما پخته یا دمنوش باشه اخه خامش یبوست میاره  . البته روی زیبایی و هوش هم که تاثیر خوبی داره

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیارا جان منم همین آزمایشات شما رو داشتم کلا یک و چهارصد شد.البته من تهران نبودم اهواز آزمایشاتم رو ...

سلام عزیزم،،،  یعنی با دفترچه هزینه ش اینقدر شدش؟  ناشتا بودن که نمیخواد هر ساعتی میشه رفت آزمایشگاه؟؟  جوابش چند روزه برای شما آماده شدش؟ 

دکتر من چون میلش نبود بنویسه از شرایط انجامش که مثلا نخوردن گوشت هست هم چیزی نگفت!!!

سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزم صبر داشته باش مطمن باش خدای مهربون دلجویی قشنگی ازت میکنه 

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
دوستااااان تورو خدا کمک من شهرستانم از تهران خيلي دورم سيکل پانکچرم چن روز ديگع شروع ميشه راسته که ب ...

برای هرکس فرق داره عزیزم مثلا من یک ماه سونو شدم و سونو بعدی گفتن ۸ روز بعدش ولی از هشتم که رفتم تا ۱۴ یک روز درمیون سونو شدم،،  حق دارید سخته من که تهران بودم سختم بود مدام در حال مرخصی گرفتن بودم چه برسه به شما، ان شالله خدا کمک میکنه به نتیجه مثبتش فکر کنید و آرامش داشته باشید و

دوستای عزیزم

شب بخیر

واقعا سر درد گرفتم، از صبح هم هرچی خوردم بالا آوردم، خیلی ضعیف شدم، توروخدا واسه منم دعا کنید. 

میرم بخوابم، این روزها خیلی میخوابم، چون توی خواب به چیزی فکر نمیکنم، یادم میره کی هستم و چه بلاهایی سرم اومده. 

خدا به دل بی قرارت آرامش بده، برات دعا میکنم، دعا میکنم زودتر آروم بشی و بچه های نازتو بزودی بغل بگیری تا این غم بزرگو فراموش کنی، خدا خودش بهت صبروقرار بده و دوباره شادی رو به خونتون برگردونه 

راستی دوستای آی وی افی خوبم

یه دکتر فوق غدد خوب تو تهران یا کرج هم میشه بهم معرفی کنین

چون باید تحت نظر باشم و این دکتر خودم خوب نبودش چون آنتی تی پیو من بالا تر رفته 

مال منم امروز اینجوری شده.روز 9

روز ۹ انتقال بودی نه

من اسمم آرام هست

یادت بمونه خوب😬🥰

شما هم مینو هستی نه.

میگم بیا اینجا به هم بگیم که مثبت شد یا نه.

من روز ۸ انتقالمه

قربونت برم لیانا جون ..بخدا تسلی دادنت خیلی سخت😢😢فقط از خدا میخوام به دلت آرامش بده و خیلی زود برات جبران کنه 😢😢

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
قربون محبتت بشم🙏 فردا ميرم ازمايش انشالا به حق پنج تن مثبت بشه و بيام همين جا خبر خوش بدم بهتون😍😍 ...

انشاءالله عزیزم منتظر خبر خوشت هستیم و برات دعا میکنیم😍😍😍

ممنونم عزیزم توام تو سیکل انتقالی الان؟

آره عزیزم من روز یازدهم هستم و البته هیچ علایمی ندارم و به امید خدا میرم جلو تا روز آزمایش خدا برام چی بخواد