2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
ممنون ک کامل توضیح دادی  چقدر زیاد شدن داروهات نهصد تومن ولی با تجربه ای ک از بیمارستان ...

منم ابان بودم

البته قیمت داروهام اوکی بود

شیاف رو میخواست خارجی که نداشتن ایرانی گرفتیم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

ای وای ترو خدا زینب جان  راست میگی 

بخدا باورم نمیشه 

امروز شادن پیگیرش بود 

اشکام بند نمیاد 

بمیرم واسه داغ دلش 😭😭😭

عزیزم من تهران نیستم ،شهرستانم،،حالا اشکال نداره خوبه نصفشونو اونجا انجام بده نصف دیگشو بیرون انجام ...

توکل به خدا ان شاءالله جور میشه برات همه چی

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

سلام دوستان.من بار چهارم انتقال دیروز از دادم و خدا رو شکر مثبت شد.امروز از روز انتقال روز شانزدهمه اما از دیروز زیر شکمم ورم داره.این غیر عادی نیست ب نظرتون؟ی جا خوندم علامت حاملگی پوچه😭

سلام دوستان.من بار چهارم انتقال دیروز از دادم و خدا رو شکر مثبت شد.امروز از روز انتقال روز شانزدهمه ...

مبارک باشه مامان خانوم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
آره، اولش گفتن طبیعی، ولی خودش قبول نکرد، بعد موقع عمل فهمیدن جریان چیه خدا رحم کرده زنده مونده😢😢 ...

زینب جان پسر فامیل ما دقیقا توی همین 24هفته ب دنبا اومد چند وقتی تو دستگاه بود الانم کلاس اوله دبستانه

واقعا نمیشد برای بچه ها کاری کرد ک بمونن 

سلام دوستان.من بار چهارم انتقال دیروز از دادم و خدا رو شکر مثبت شد.امروز از روز انتقال روز شانزدهمه ...

عزیزم منم از روز اول که انتقال دادم شکمم ورم کرده بود و سفت شد هنوزم هست به نظر من ربطی نداره هم نفخ داریم هم به خاطره این همه امپولی که زدیم 

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

خدا خودش دلشو آروم کنه خیلی سخته💔😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ممنون ک کامل توضیح دادی  چقدر زیاد شدن داروهات نهصد تومن ولی با تجربه ای ک از بیمارستان ...

عزیزم میدونم فداتشم گرونه

ولی اون روز چاره ای نبود منو مرخص کردن بعد دفترچه ام رو دادن همسرمم گفت یه وقت زیاد معطل میشیم بعد سرپرستارم گفت بگیر همینجا