2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
نه عزیزم  من هر وقت یبوست میگیرم خوردن اینا بهم خیلی کمک میکنه و خلاصه راحت میشم

آها مرسی عزیزم

من دور تا دورم رو پر از انجیر خیس خورده برگه زردآلو و آلو و آلوچه کردم به همه چی هم روغن زیتون میزنم یعنی بیشتر از هرچیزی اینا رو می خورم 

اونا که شما گفتی هم تست میکنم خدا رو شکر فعلا شرایطم بحرانی نیست

نه خون دادن نداره مثل همه آزمایشگاه ها 

مرسی فدات انشالله خدا مراد دلتو بده🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم فدات منم با استرس رفتم آره دم در بگو آزمایشگاه کجاست نشونت میدن بعد برو آزمایش بده

عزیزمی،،فقط ازمایشات انعقادی رو انجام میدن دیگه؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه عزیزم فدات منم با استرس رفتم آره دم در بگو آزمایشگاه کجاست نشونت میدن بعد برو آزمایش بده

عزیزمی،،فقط ازمایشات انعقادی رو انجام میدن دیگه؟؟راستی عزیزم من بیمه سلامت دارم قبول میکنن؟؟

عزیزمی،،فقط ازمایشات انعقادی رو انجام میدن دیگه؟؟

نمیدونم والا من به دکترم گفته بودم ایمنی انعقادی بنویس 🙈ولی خیلی آزمایشای تخصصی رو انجام میده فکر کنم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من کلا اولین باره میکرو میکنم نه هیسترو و خراش نداشتم داروهام آمپول پروژسترون و هپارین و شیاف و قر ...

ممنون ک کامل توضیح دادی 

چقدر زیاد شدن داروهات نهصد تومن

ولی با تجربه ای ک از بیمارستان آبان دارم اینو میگم 

متاسفانه اصلآ روی این بیمارستان و هزینه هاش نطارت وجود نداره

روز روشن کاملا دزدی آشکار میکنن

تو ی مورد من مچ کارمند داروخونه رو گرفتم 

البته چهارسال پیش و داد و بیداد راه انداختم 

مدیر داروخونه دور از جون ب غلط کردن افتاده بود 

گفتم از خدا بترسید من این مورد رو فهمیدم 

روزانه این همه آدم گرفتار ک خیلی‌هاشون از شهرستان میان با این هزینه های گرون بازم دارید دزدی میکنید از این بنده های خدا ک بخاطر اینکه آبروشون داشت میرفت باقی پولمو پس دادن 

درواقع پولش خیلی نبود ولی حساب کن از صبح تا شب سر چند نفر اینجوری کلاه میزارن و فکر میکنن زرنگن 

منم روز انتقال‌ توی بخش ب همه گفتم هیچ دارویی از این بیمارستان نگیرید بفرستید همراهتون برن سیزده آبان بگیرن 

ایکاش همسرت دو دقیقه میرفت سیزده آبان هفت تیر می‌گرفت 

فرتیل سی ام ک آزاده فرقی نمی‌کرد کجا بگیری 

نمیدونم والا من به دکترم گفته بودم ایمنی انعقادی بنویس 🙈ولی خیلی آزمایشای تخصصی رو انجام میده فکر ک ...

🙏🙏🙏😘

آره، اولش گفتن طبیعی، ولی خودش قبول نکرد، بعد موقع عمل فهمیدن جریان چیه خدا رحم کرده زنده مونده😢😢 ...

واقعا خدا به جوونیش رحم کرده

در عجبم سونوگرافی چطور نشون نداده اخه

منم سلامتم آره عزیزم

خوبه خداروشکر باز اینجا قبولش میکنن☺☺مرسی از راهنماییت

آها مرسی عزیزم من دور تا دورم رو پر از انجیر خیس خورده برگه زردآلو و آلو و آلوچه کردم به همه چی هم ...

ي سوال خانومي يبوست براي جنين بد هست ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خوبه خداروشکر باز اینجا قبولش میکنن☺☺مرسی از راهنماییت

فدات عزیزم فقط همه فاکتورا رو نداره اگه چند تاش موند باید بری جای دیگه که گفتن بیمارستان طالقانی دولتیه اما نمید نم سلامت قبول میکنه یا نه  من دیگه نرفتم واسه دو تا رفتم عماد آزاد دادم دوتاشو شد ۱۰۹ تومن

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕