2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
طبیعی به نفع بارداری یا ختم بارداری؟؟ از نظر طب اسلامی و سنتی که والا نه هنوز برام محرض نشده ،و مید ...

عزیزم والا پروفسور زنان هم نمیتونه بگه به نفع بارداری یا خدای نکرده برعکسش

ولی چون قدرت ذهن ما بالاست حداقل این دوهفته رو سرخوش باش، بگو من حامله ام تمام

گلم اسید فولیک رو با خیال کاملا کاملا راحت بخور 

من یه دوره بحث اساسی با یه سری مدعیان طب سنتی اسلامی داشتم، کلی مقاله خوندم تا مضرات و عوارض جانبی اسید فولیک رو پیدا کنم 

مضرات نخوردنش هم سرچ کردم تو مقالات معتبر پاب مد و ژورنال های معتبر پزشکی، همه مطالب از 1990 تا الان رو زیر رو کردم، خیلی هم حجمشون زیاد بود ولی به این نتیجه رسیدم کاملا به مصرفش اطمینان باید کرد 

چون اگر خورده نشه ریسک بیماری های لوله عصبی بالا میره، 

اما مصرفش به جز اون مزیت های دیگه هم داشت، اگر خانمی در سنین باروری فولیک اسید بخوره، ریسک سندروم داون پایین تر میاد

ریسک اوتیسم پایین تر میاد 

ریسک زایمان زودرس کمتر میشه و... 

ببین گلم اینا کاملا اثبات شده هست

حالا کی ضرر داره

اگر کسی به مدت طولانی در زمان غیر از بارداری دوزهای 5 تا 15 مصرف کنه اون وقت ریسک ابتلا به سرطان بالا میره 

که این دوز ها رو ما اصلا مصرف نمی کنیم، یا نهایت دکتر دوز 5 رو به خانم باردار میده نه خانم سالم غیر باردار 

گاهی هم می بینی یه نفر تالاسمی مینور هست و بهش میگن باید دوز 5 استفاده کنه، خب اون هم درسته چون این دسته از افراد، به دلایل متابولیکی به دوز بالاتر فولیک اسید نیاز دارن، اما به آهن اصلا نیاز ندارن 

یکی دیگه از مضرات مصرف فولیک اسید با دوز بالا و مصرف سرخود اینه که اگر کسی زمینه آنمی داره، باعث خطا در آزمایش میشه

پس ببین مصرفش رفت جزو قانون هر چیزی رو باید متعادل استفاده کرد نه زیاد نه کم، فقط به جا

حالا بقیه عوارض مصرف نکردنش هم بماند 

پس با خیال راحت مصرف کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم چند تا بودن؟

یکیش قلب داشت،یه ساک حاملگی دیگه هم بود که دکتر گفت فعلا توش هیچی نیست(منظورش قلبش بود) گفت شاید تا دو هفته دیگه که میای قلبش تشکیل شده باشه،گفت احتمال زیاد لکه بینیت هم به خاطر همینه.

راضیم به رضای اونی که تا همین جاش رو برام رقم زد 😍😍😍😍

سلام سمانه جون،خوبی؟بهتری؟ کلی از پیاما رو خوندم دنبال پیام تو میگشتم. ان شالله بهتری؟؟؟؟ من امرو ...

مبارکه انشالله قلبش۱۲۰سال بتپه برات  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
الهی دورت بگردم نازنینم. الان چه درمانی رو پیشنهاد دادن؟؟

خدا نکنه مهربون

دکتر میگه سریع بیا دوباره پانکچر

اما من آمادگیشو ندارم باید خودمو بک کم جمع و جور کنم

خوب اگر بخاطر کیفیت اسپرم باشه که دکترم میگه، بازم همینه دیگه... ۱۰ تا تخمک، یه جنین ... اونم معلوم نیست سالم باشه یا نه

نمیدونم چیکار کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزان میشه منم راهنمایی کنید ۵ساله ازدواج کردم از همون اول جلوگیری نداشتم باردار نشدم خیلی دکت ...

سلام خانم گل

من رفتم کمالی از پزشکش متنفر شدم. البته فقط با یه‌پزشک ویزیت شدم

اگر کرحی بپرس ضرر نداره

اما صارم حتما کارت را راه میاندازه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
امروز بیمارستان صارم بودیم با همسر با دو تا دکتر ویزیت شدیم. خیلی معطل شدیم اما فک کنم ارزشش را ...

عزیزم تو صارم دکتر بهرامی بهترینه...اگه میخای اونجا ادامه بدی با بهرامی ویزیت شو.انتقال من با بهرامی بود.مثبت شدم خداروشکر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم تو صارم دکتر بهرامی بهترینه...اگه میخای اونجا ادامه بدی با بهرامی ویزیت شو.انتقال من با بهرامی ...

ممنونم

ان شالله سالم بغل بگیریش

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
منم اطلاع ندارم گلم ولی مرکز خیلی خوب و معتبری هست، خیلیا نتیجه گرفتن

خیلی خوبی که با حوصله حواب سوال ها را میدی

ممنونم عزیزم💝

خدا نکنه مهربون دکتر میگه سریع بیا دوباره پانکچر اما من آمادگیشو ندارم باید خودمو بک کم جمع و جور ...

خدا خودش کمک کنه عزیزم.

گلم به خودت برس حسابی مقوب بخور به شوهرتم برس قشنگم ان شالله این دفعه نتیجه میگیری.