2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
عزیزدلم بتا میگیرن ک ببینن ان شالله مشکلی نباشه موقع پریودت حتما زعفران و هل بخور و روی شکم دراز بکش ...

ممنونم گلم از راهنماییت ،بهم گفتن تا زمانی که لخته خون هست باید جلوگیری داشته باشی

زینبی جان من همیشه پاهام یخه وسل و بیحالم هستم خوابمم سنگین و زیاده تو مسائل جنسی هم نسبتا سردم ...

عزیزم نه نمیشه فهمید 

راستش تو مطب دکتر طب سنتی نیم ساعت کلی سوال می‌پرسید و جواب دادم بعدش طبعم رو گفت

از رو این چیزا نمیشه گفت شاید غلبه بلغم یا سودا پیدا کردی، معلوم نمیشه به این راحتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا اینم ویار باز بگو علائم ندارم 😜

بابا چه ویاری توام عزیزم من کلا خو ش غذا هستم نمیدونی که توپولویی هستم واسه خودممممم

آخ هوس کله کردمممممم من کلهههههه میخواممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من قبل و بعد از پانکچر ک خوردم حسابی ولی الانممم میخواممممممم😋😋😋😋 راستی جدی جدی بعد از انتقالت ...

اره عزیزم

و تنمه

از روزی که ازمایشم مثبت شد تنمه

حالا چرا برای همه عجیبه؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دلم طاقت نیاورد رفتم سونو گفتن ساک بارداری با کیسه زرد تشکیل شده دوهفته دیگه برم برا صدا قلب انشالله ...

اشکال نداره عزیزم، منم تا سونو قلب علائم نداشتم، چند روز بعدش چنان علائمی اومد که هیچ کس اون جور نشه الهی

ممنونم گلم از راهنماییت ،بهم گفتن تا زمانی که لخته خون هست باید جلوگیری داشته باشی

خب هر چیزی ک میگن انجام بده ولی کلا مواقع عادتت بخور این هارو.

تو نمیدونی این گز گز کردن و خواب رفتن راه پای سمت راست از چی میتونه باشه؟؟

زینب جون خود ایمنی ممکنه باعث کاهش ذخیره بشه؟یعنی من که ذخیره ام کمه ممکنه علتش این باشه؟

آره گلم گاهی سیستم ایمنی به تخمدان حمله میکنه ولی باید با بررسی و آزمایش تایید بشه 

اصلا به راحتی نمیشه برچسب خود ایمنی و یائسگی زود رس به کسی زد

خیلی باحال بودددد😜😜😜😜😜 قبلش نپوشیدی؟؟ اینترنت میومدی؟؟

اخه در نظر داشتم از قبل

که ایشالله مثبت شد بخرم

اره قبلی میومدم

اره لباسه 

بلوزه بلند مثل تونیک همیشه تنمه

انتی باکتریال هم هست

خیلی خانومای باردار دیدم میگیرن

آره گلم گاهی سیستم ایمنی به تخمدان حمله میکنه ولی باید با بررسی و آزمایش تایید بشه  اصلا به را ...

سلام خانم دکتر من هیچ علائمی ندارم

فقط یبوست شدید دارم

کمی هم ترشح خیلی کم

سه روزه ران سمت راست پام درد میکنه گز گز میکنه و خواب میره میدونید علتش چیه؟

روز دهم که میشه سه شنبه آز بدم مشخص میشه؟؟

اخه در نظر داشتم از قبل که ایشالله مثبت شد بخرم اره قبلی میومدم اره لباسه  بلوزه بلند مثل ت ...

آخی منم میخوام هوس اینم کردمممم الان.

دوسش دارم.منم واسه نی نی هام مثبت شدم میخرم براشون که به تو حسودی نکنن😜😜

آخی منم میخوام هوس اینم کردمممم الان. دوسش دارم.منم واسه نی نی هام مثبت شدم میخرم براشون که به تو ح ...

ایشالله‌

اتفاقا تو لیتسشون لباس نوزادی هم دارن برای نوزادا