2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از كجا ميگيد تقصير تخمكاست؟

محیا جان انشاله روبراه شدی و تصمیمتو گرفتی....

من چون جنین هام در مرحله دو سلولی توقف کردن سری اول....به دکترم که گفتم من حتما برات تلاشمو میکنم ...

دکتر قبل از تخمک کشی با جنین شناس صحبت کرده بود و جریان منو گفته بود و روز پانکچر دوم جنین شناس قبل از تخمک کشی امد و گفت دکتر گفته علت رو پیدا کنیم و تمام تلاشمون رو میکنیم شما جنین خوبی داشته باشی...

خب این تا اینجا ...تخمک کشی شدم از حدود ده تا فقط 4 تاش خوب بودن بهوش که امدم نیم ساعت بعدش جنین شناس اومد و گفت واقعا تخمک هات خوب نیستن حتی یکیش😩فقط سه تا جنین شدن و بعد سه روز از این سه تا یکی فقط به 4 سلولی رسید و باز توقف رشد.🙄

فرداش ویزیت دکتر که شدم گفت من چون دو تا پروتکل دارویی خوب رو انجام دادی و با ذخیرت که بدم نیست تخمک ها بیکیفیتن و انجام میکرو در دو محیط برات انجام شده و اسپرم ها بسیار عالی بودن ادامه کار رو صلاح نمیبینم...اگر بچه نداشتی حتما میگفتم تخمک اهدایی...اما الان نه!!!

منم مثل دختر خوب دارم بزندگیم میرسم😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان شما که تجربه دارید کمکم کنیدمن ۲بار انتقال منفی داشتم ،مشکل هم‌ازشوهرم ولی‌قبل پانکچر اص ...

سلام عزیزم 

گلم چون جنین داری اصلا dfi و ژنتیک آزمایش ندین

فقط ایمنی و انعقادی رو انجام بدی کافیه

سلام دخترا..... خوبین؟ چقدر دلم براتون تنگ شده امیدوارم حال و احوالتون عالی باشه اگه کم میام دلیل ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ماهک پریود شدی؟انتقالت کی افتاده؟

اره امروز سوم پریودمه از امشب باید قرص بخورم ماهه بعد ایشالاااا انتقالنه حالا استرس از الان گرفتم قطع قرص دیر نیاد پری 

یه سوال حالا ما اگه ۱۸ تا قرص بخوریم 😁😁😁چه اتفاقی میوفته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اصفهان،نمیخوام اذیتش کنم برآزما یش دادن.حالا میخوام این دفعه بزارم جنینا بلاست بشند

عزیزم خودت پیشنهاد بلاست شدن نده، بذار خودشون بگن

موارد قبلی رو که گفتم ازشون بپرس

همسرتون هم اصلا آزمایش ندن جدید جون اعتبار نداره برای اون جنین ها

به خدا با دل شكسته ام الان موقع اذان دعا كردم همه ي اونا كه انتقال دادن مثبت بشن و كسايي كه منتظر ق ...

عزیزم الهی به زودی زود به حرمت قلب مهربونت خدا یه بچه سالم بهت ببخشه 

خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم ایشالله ماه بعد خودت طبیعی باردار بشی

عزیزم یه چیزی بگم اذیت شدن نداره تو این راه زن و شوهر با همن زن که بیشتر اذیت میشه هورمون وارد بدنش ...

مامان ماهک گل،ببخشید تصحیح میکنم، برای موارد مشابه میگم بدونی، ایشون جنین داره، واسه همین آز ژنتیک و dfi نباید انجام بدن

خصوصا dfi چون ممکنه اون موقع مثلا dfi خوب بوده، الان خراب شده باشه، واسه همین اعتبار نداره و جز استرس چیزی نیست

اره امروز سوم پریودمه از امشب باید قرص بخورم ماهه بعد ایشالاااا انتقالنه حالا استرس از الان گرفتم قط ...

جون من فقط قرصتو بخور و خودتو تقویت کن ،پرئود شدی به موقع یا زودتر یا دیرتر اصلا ذهنتو درگیر نکن......به نظر من اینماه بیسواد بیسواد شو.....رحمتو تقویت کن که جنین میخواد بچسپه بهش. ...

اره امروز سوم پریودمه از امشب باید قرص بخورم ماهه بعد ایشالاااا انتقالنه حالا استرس از الان گرفتم قط ...

نه عزیزم ال دی زووورش زیاده پری رو میاره خیالت راحت😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...