2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
بچه ها منم خیلیی ناراحتم دیگه نه حالت تهوعی نه چیزی یهو قطع شد تورو خدا دعا کنید برام 😭😭😭😭 ...

عزیزم برو از وقعیت استفاده کن حسابی هرچی دوست داری بخور جون بگیری ممکنه خیلی زود برگرده 

بچه ها میگم شما همتون دارید از وای فای استفاده میکنید؟؟ من از نت گوشیم استفاده میکنم، واقعاً مضر؟ من ...

والله جفتش که ضرر داره مخصوصا انگار تو تشکیل قلب بچه

من خطم رو دایورت کردم به شماره خونه به وای فای وصل شدم مودم واس فای هم تو بالکن گذاشتیم شوهرمم چون گوشی اش روشن هست هر جا من باشم میره یه جا دیگه 🤣 اما همش بهم میگه اینقد آویزون گوشی نشو اون داره از مودم امواج میگیره فکر‌نکن بی ضرر هست. حالا دیگه خدا میدونه بی اینترنت هم آدم خل میشه تازه برگردم سرکار ۵۰۰ تا گوشی تو یه فسقل جا روشنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برو از وقعیت استفاده کن حسابی هرچی دوست داری بخور جون بگیری ممکنه خیلی زود برگرده 

مرسی عزیزم

ایشالله هر چی خیر

خیلی عجیب یهو قطع خوب خوب شد

اصن عجیب

تو نت خوندم

نشونه خوبی نبود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرسی عزیزم ایشالله هر چی خیر خیلی عجیب یهو قطع خوب خوب شد اصن عجیب تو نت خوندم نشونه خوبی نبود

تو نت چیز بی خود زیاد می نویسه دوستم

خانمهای باردار هر روز یه حال هستن. مامانم اینا یه همسایه داشتن باردار بود تهوع شدید داشت بعد یهو یه روز خوشحال میومد میگفت خدا بخواد دیگه ویارم تموم شد ۲ روز بعد دوباره می اومد میگفت از صبح تو دستشویی ام

بچه ها من هر وقتی سمت راست نافم درد میکنه با خط بیکینیم ،،تیر تخمدان هم دارم که گذاشتم پای پانکچر ،، ...

انشاءالله مامان شدی ..جنینات دارن جاشو نو سفت میکنن..علایم داشتن خیلی خوب عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دخترا واسم دعا كنين😢 منم تو سيكل انتقالم، سه روز ديگه بايد ار بدم

مانا جون برات آیت الکرسی خوندم انشاءالله به حق حضرت فاطمه زهرا مثبت میشه آزمایشت...

روزی ۱ امپول و ۳تا شیاف گذاشتم الان قشنگ پریودم دارم میرم سونو ببینم چی میگن

سیمایی انشاءالله هر سه تاش برات بمونن ..بخدا همش تو فکرمی گفتم خدایا حداقل یکی رو بزار بمونه همدم برای سیما..انشاءالله هرچی خیره برات همون بشه

من اول راهم.قبلا چندین دوره قرص دودوره آمپول وiuiبی نتیجه. دکترم رو عوض کردم باز از اول واسه ۳ماه ک ...

عزیزدلم نازنینم برات بهترین هارو آرزو میکنم فداتشم

گلم کدوم شهری؟ کدوم دکتر میری؟

من کردستانم عزیزم نمیدونم شما کجایی. انشالله تنت سالم باشه تا آخر بارداری به سلامت بگذرونی بزار خوش ...

ما جنوبیم😁

شوهرم خیلی روستاشونو دوست داره..جمعه ها مرتب میریم اونجا.ولی یه یک ماهی بخاطر میکرو نتونست بره..دیدم خیلی دوست داره گفتم برو یه سر بزن..

ولی بعدش تنهایی تو خونه کلافه شدم😫

عصرش زنگ زد با ناراحتی جوابش دادم ولی نگفتم چمه...یه ساعت بعدش زنگ زد گفت سحر دارم میمیرم از حالت تهوع!!!نمیدونم چم شده 

بعدش که حالش بهتر شد اومد خونه گفت آهت منو گرفت😂😂😂

گفتم نه بخدا اونقدا هم بدجنس نیستم که بدتو بخوام

چی میگی تو😤😤😤😤
بچه ها من رفتم ازمايش دادم گفت يازده و نيم دوازده اماده ميشه

انشاءالله مثبتی محیی جون ..دیشب برات دعای نادعلی و آیت الکرسی خوندم ..انشاءالله خبر خوش میدی