2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
منم خیلی دفه اول نیکان منو سوزوند من که تایید گرفته بودم هزینه سرم شد ۲۴۰ هزار تزریقش بیشتر شد اما ف ...

من همه امپولای گونال و اینامو رفتم نیکان زده هر کدوم ۴۸۰۰ اینا 

چقدر کم گرفته از من پس🤣

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم همچنین برای شما و دوستان😙😙 الانم بابت این خبربارداری.. خانواده شوهرم رفتن طبیعت جوج ...

عالی بود 😂😂 اشکال نداره ایشالله نی نی اومد با هم میرید چه جوج ها بزنید 😘

نمیشه با طب سنتی رحم را پاک کرد تا بحال امتحان کردی؟ رو بعضی ها عالی جواب میده

خیلی داروی گیاهی استفاده کردم ولی بی نتیجه بوده البته زیر نظر پزشک من ۳سال فیبروم دارم الان یه کم بزرگ شده بزرگترین ۲در۳ سانت شاید هم به خاطر داروهای گیاهی زیاد  بزرگ نشده میترسم آسیبی به بدنم‌برسه ۷ماه دل درد دارم الان فهمیدم به خاطر فیبروم دلم میخاد ازشرش راحت بشم

سرد و تر زده

ايميل چي وارد کردي ؟ من بلد نيستم وارد کنم کمکم ميکني

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
واي راس ميگي ؟ بنظرت پي سي او بودن رو جواب ميکرو تاثير داره؟

نه عزیزم نگران نباش اکثر کسایی که میربم میکرو پی سی او هستیم. هایپر شدن هم نگرانی نداره الان دکترا کنترلش میکنت کسی اذیت نشه عوضش اونایی که هایپر میشن تعداد تخمک های بیشتری براشون بوجود میاد 

😂😂😂کمی پیازداغشو زیاد کردی....اینا همش برات خاطره میشه.. یاد روزای انتقالم افتادم..اینقد فیلم با ...

عزیزدلم‌ان شالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری گلم.

شما هم میکرو کردی،؟ الان چندم انتقالت هست؟

خیلی رعایت داشتی؟

ایمیل خودتو بزن ایمیل میگیره که نتیجه رو واست ایمیل کنه

ايميل نبلدم درست کنم خو

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...