2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
زينب جونم از ديروز خود به خود درد معده ام خيلييييي كمتر شده و همينطور حالت تهوعم ديروز رفتم سونو خد ...

چون خدا دوست داره و میخاد بارداری خوبی داشته باشی🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پارسال دادم ازمایشاتو گفت یا الوند برو یا ارژانتین،تا جایی که یادمه دوتا ویتامین بود ماکاویت ا ...

ممنون

نگفت واس اينكه به قول خودش پس نزنه چ دارويي لازمه؟

...
چه ويتامين هايي؟ ممكنه محبت كني بگي؟ من هزينه ي ازمايش دادن مجدد رو ندارم متاسفانه براهمون نميتونم ...

خودش نگفت برو این ازمایشگاهایی که من میگم،منشی بهم گفت عزیزم ،خیلی رو وزن حساسه همون اول که میری تو منشیش دور شکمتو متر میزنه 🤗فک کن🤗همسرتم که خدا نکنه چاق باشه ترور شخصیتی میکنه ادمو

چه ويتامين هايي؟ ممكنه محبت كني بگي؟ من هزينه ي ازمايش دادن مجدد رو ندارم متاسفانه براهمون نميتونم ...

دوستم اگر تهران هستی من یه بسته دست نخورده ماکاویت دارم برات میفرستم اصلا هم تعارف نمیکنم

خودش نگفت برو این ازمایشگاهایی که من میگم،منشی بهم گفت عزیزم ،خیلی رو وزن حساسه همون اول که میری تو ...

دوستم گفت یکی رو از مطب بیرون کرده چون دفه دوم اضافه وزن داشته اونم نه که چاق باشه خیلی میگه زنه رو با گریه انداخت بیرون