2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
اتفاقا روز انتقالم تو بهمن ،دکتر فروتن رو دیدم ،خب اینارو میگن که اموال نصر اعتقادی به ازمایشات ایمن ...

نصر نداره  اره چون ثابت شده نیست که دقیق تو منابع پزشکی بیاد همش بر اساس تجربه هستش من یه فامیل داریم زنانه گفت دوستم هم پزشک زنانه ۴ بار سقط کرد دفه پنجم برا خودش ای وی ای جی زد و ای وی اف کرددو تا دختر داره گفت تو هیچ منبعی نیومده ولی تجربه ما میگه کمک میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا روز انتقالم تو بهمن ،دکتر فروتن رو دیدم ،خب اینارو میگن که اموال نصر اعتقادی به ازمایشات ایمن ...

نصر احتمالا فقط منابع اصلی رو قبول داره اما همین نصرم دوستم اصرار کرده بود بش پردنیزول داد 

راستش من فروتن رو انتخاب کردم چون میدونستم الکی نمیفرسته ازمایش چون حوصله ازمایشم نداشتم همون ازمایشامم قبول کرد دارو هم داد روحیه دهیشم خوبه خدایی😁یه بار رفتم عارفی گفت این ازمایشارو فلان ازمایشگاه باید بدی فلان منم بدم اومد نرفتم گفتم تهش میخاد سرم بده میرم از فروتن راحت تر میگیرم

نصر احتمالا فقط منابع اصلی رو قبول داره اما همین نصرم دوستم اصرار کرده بود بش پردنیزول داد 

میدونی سمانه جون من قبل نصر پیش پاکروش رفته بودم بهم گفت تو بدنت جنینو پس میزنه همون ازمایشارو پیش نصر بردم اصلا نگاه نکرد و علمی نیست 😔😔

راستش من فروتن رو انتخاب کردم چون میدونستم الکی نمیفرسته ازمایش چون حوصله ازمایشم نداشتم همون ازمایش ...

همین که واسه بیمارش وقت بزاره عالیه واقعا،ویزیت نصر به دو دقیقه هم نمیکشه لعنتی

همین که واسه بیمارش وقت بزاره عالیه واقعا،ویزیت نصر به دو دقیقه هم نمیکشه لعنتی

سلام مونا جون خ بی عزیزم بهتر شدی؟ تو چه مرحله ای هستی کی انتقال میدی اندفعه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

حالا الان چندروزه دچار قرمزی و خارش ..شدم میدونم اون لعنتی هیچ توجهی نمیکنه خودم رفتم کپسول فلوکونازول گرفتم با شیاف فیتو واژکس ،ثاثیر انچنانی نداشته و نمیدونم چرا اینطور شدم حالا فردا میرم داروخانه کلوتریمازول بگیرم موضعی استفاده کنم هر اتفاقی افتاده از داخل نیست فقط بیرونه،امیدوارم دکترمو عوض کنم نتیجه بگیرم 😟😟