2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
نکن بزارم شده استراحت بکن ایشالله دوتامون بیایم اینجا خبر بارداریمون رو بدیم🥰 دعا کن واسه من ،من ...

حتما عزیزدلم ایشالله هفته دیگه خبر خوبت رو همینجا میدی هممون بهت تبریک میگم مامان گلی

میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟من پلی کیستیک.شوهرم ضعیف

البته .منم خودم پلی کیستیک وهمسرم هم حرکت ضعیف اسپرم.

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم.من که خیلی کوچکتر از اینم که دعام مستجاب شه ‌ولی از خدا میخام که ازاین سورپرایزای یهویش ...

حتما انقد دلت پاک هست که خدا چنین معجزه ای نصیبت کرده عزیزم،مبارکت باشه 😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها دوستم شیاف اندومترین ۱۰۰ داشته ، حالا داروخونه بهش میگن ۴۰۰ داریم ، شیافشم امشب تموم شده ،،چیکار کنه بنظرتون؟

سلام نازنینم باورت نمیشه پیامت رو دیدم بدنم مور مور شد چندین بار گفتم خدایا شکرت خدایا شکرت خیلی بر ...

زنده باشی عزیزم.بچه هایی این تایپیک که امروز حسابی منو شرمنده خودشون کردن از خدا میخام که همیشه ودر همه حال برای شما وهمه  عزیزان قشنگترینها رو رقم بزنه.والا من به مرحله انتقال نرسیدم منظر بودم که پریود شم برم داروهای انتقالمو شروع کنم که که پری نیومدو بی بی زدم  فهمیدم باردارم.علاعم خاصی هم تدارم فقط بعضی وقتا تیر کشیدنای پهلو وناف رو دارم وخیلی کم کم حال تهوع

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

خب خب خب دخترا من برگشتم گریه زاریام کمتر شده و حالم بهتر ،رژیم گرفتم و دارم وزنمو که از همه بیشتر رو مخمه میارم پایین که بتونم با اعتماد به نفس برگردم سرکار ،و خونریزیم بالاخره به پایان رسید🥰😍🥰😍😍شدم یه بشکه از نظر خودم چاقی که دارم دقیقا هورمونی هست رو شکم و ب ا س ن و سینه و بالای رون انگار یه کمربند چاقی بستم اونجا 🤣🤣خلاصه اوضاع احوال با اقای شوهر بهتره خیلی داره سعی میکنه از دلم دربیاره یه سورپرایزایی میکنه دهنم باز میمونه 🥰🥰 با خانواده همسر قطع رابطم و شرطم واسه بازگشت به همسر خان همین بود خداروشکر اوناهم ذات پلیدشونو خوب رو کردن که دیگه جایی واسه بازگشت نمونه 🤐🤐خودم با تحقیقاتی که کردم به این نتیجه رسیدم دلیل سقطم ایمنی بوده حالا ز زدم دکتر رزاقی که واسه ۲۳ بهمن وقت داد اون موقع برم تایم سه ماه هم تقریبا گذشته و میشه به ازمایشات جدید استناد کرد و امیدوارم مشکل ایمنیم که حل بشه طبیعی باردار بشم البته ته دلم میگم اون نصر ذلیل مرده یه لوله مم بست و امیدوارم کارش درست بوده باشه به دوستان هم پیشنهاد میکنم نصر تو کاشت عالیه ولی خودتون باید قبلش همه چیو با متخصصای دیگه مثه پزشک ایمونولوژی چک کنین چون اصلا اهمیت نمیده،خب بگذریم زینب مهربونم داری به تولد نی نی نزدیک تر میشی خدا به دل پاک و مهربونت صالح ترین پسر دنیارو تو بغلت بزاره یار و یاور همیشگی من 🥰🥰🥰🥰🥰آهوی عزیزم ،مریم مادر ،سمانه مهربون پریای گلم الهام عزیزم و ارامش عزیزم و باقی آبجیای گلم که همواره دلداریم دادین خیلی دوستون دارم و ایشالله همگیمون زود زود نی نی هامون بیان بغلمون و اولین مامان گفتناشون حک بشه رو قلب و روحمون 🥰❤️😍🤗❤️🤗😍🥰آهان راستی با اقای همسر رفتیم پیش آقای دعانویس🙂🙂🙂آی آی دعوام نکنین از دوستم که معرفی کرده بود پرسیدم و گفتم نمیخوام برم و دلایلی که شما عنوان کردین و آگاه شدم رو گفتم و دوستم گفت اونطور که فکر میکنی نیست اصلا این ادم اهل موکل و این داستانا نیست و خلاصه وسوسه شدم و رفتم یه اقایی بودن مومن و مهربون ، من تو نرفتم از پشت شیشه نگاه کردم همسرم رفت داخل و رو کاغذ بسم الله نوشتن و گفتن قران بخون و به همسرت هم همینو بگو یه ارامش خاصی داشت و ما اومدیم و خدااااااروشکر به صورت باورنکردنی مسائلمون داره حل میشه 🙂🙂🙂🙂دیگه بگم براتون شنبه میخوام به محل کارم سقط رو عنوان کنم و برگردم سرکار ❤️❤️❤️دیگه چی بگم براتون ..بهترم خداروشکر و فکر میکردم بمیرم ولی زنده موندم و همون شنبه عصر هم باید برم سونو بقایا 😔😔برم همون دکتر نصر که خودش ساکشن کرد و تمام 🤗🤗و متاسفانه تمام 😢😢😢خلاصه از همراهی و محبت همگی بینهایت سپاسگذارم دوستای خوب و مهربونم 🙏🙏🙏🙏

خب خب خب دخترا من برگشتم گریه زاریام کمتر شده و حالم بهتر ،رژیم گرفتم و دارم وزنمو که از همه بیشتر ر ...

عزیزم خداروشکر ،الهی که بزودی با یه بارداری طبیعی شادیهات کامل بشه و غرق در خوشبختی بشی 

من هی امیدوارترمیشم باحرفهای شماعزیزم.گرمی چی بخورم؟

انشالله که روز به روز امیدوارتر باشی.من تو ابن مدت هلیم.سوپ بلغور توشم همیشه اودی جات شامل دارچینو زنجبیل .فلفل میریختم. قلم گوساله همرا با سوپ.دم نوش به.هر شب کیسه اب گرم میزاتم بعضی وقتا روغن مالی کمرو شکمم با روغن سیاه دانه.ترشیجاتو کلن حذف کردم.مغزیجات هم  هفته ای یکی دو بار مصرف میکردم.ولی بنظرم اینا همشون وسییله ن برای دست یابی بهتر به اهداف.مهم از خدا خاستنه.که من روسیاه انقد ناشکریشو کردم تا چشامو باز کرد وفهمیدم همیشه باید بهش اطمینان داشته باشم.همسرمم تا روز تخمک کشی حسابی گرمیجات به خوردش دادمو هر روشب کمپرس اب یخ .ولی بعد از تخمک کشی اون دیگه کلن همه چیو کنا ر گذاشت ورویه همیشگی خودشو پیش گرفت

عزیزم چله یس و ..بگیر حتما از امروز🌷🌷

چشم.بخاطر این نعمت بی حساب خدا .حتمن حتمن حتمن😘😘☹

ممنون عزیزم.به سلامتی کوچولوتوبغل بگیری💗💗

قربونت برم.ممنونتم. همچنیچن برای شما این ارزو رو از خدا خواستارم😘😘

انشاءالله خیلی زود قسمتت دوقلوی تپل مپل ..فدات عزیزم نمیدونم فسقلی ها که هیچ علایمی از خودشون نشون ن ...

فدای تو عزیزم😘😘😘

انشالله که خدا برات بهترینهارو رقم بزنه و دل شادت کنه

😍😍😘😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥