2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام من منتظر پری بودم که این ماه جنیانمو انتقال بدم ولی ده روز روز عقب انداختم .همینجوری تست دادم ف ...

وای چقدرخوب.منم پری شدم میخام برم انتقال.امروزهشتم قاعدگیم بود.خی چی خوردی.اقدام چجوری داشتی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا بهت ببخشه از خوشحالی گریه کردم تو جمع اطرافیانم فک کردن دیونه شدم گریه و خنده با هم ...

قربون اون دل پاکت برم من.ممنونم ازت خودمم از وقتی جواب ازمایشمم اومده مرتب با ابراز شرمندگی به درگاه خدا دم دقه اشکم جاری میشه.اخه ناشکریشو میکردم که حسابی بازم مثل همیشه شرمندم کرد امروز

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
حتما میشه عزیزم چرا نشه همین الان مامانی وای من مثه کشه تنبون شدم اصن نمی تونم بخوابم رو تخت  ...

نکن

بزارم شده استراحت بکن

ایشالله دوتامون بیایم اینجا خبر بارداریمون رو بدیم🥰

دعا کن واسه من ،منم برای تو دعا میکنم

سلام مجدد گلم من والا هیچ علائمی ندارم فقط کمر درد دارم یکم و یکم ترشح از واژن یبوست شدید دارم از ...

وای یبوست خیلی بده 

من روز اول شدم

اما همون شربت واکسی ژل خوبم کرد با انجیر خیسونده تو آب جوش، الان انقدر راحتتر شدم

شیر سویا هم البته خوردم 

سلام من منتظر پری بودم که این ماه جنیانمو انتقال بدم ولی ده روز روز عقب انداختم .همینجوری تست دادم ف ...

واقعاخوشحال شدم وامیدوار.اخه منم تصمیم دارم ماه دیگه برم انتقال.ان شالله مثل شمابارداربشم ونیازنباشه برم.التماس دعا

وای چقدرخوب.منم پری شدم میخام برم انتقال.امروزهشتم قاعدگیم بود.خی چی خوردی.اقدام چجوری داشتی؟

انشالله که به دل خوش انتقال موفقی داشته باشی.والا من برج هفت پانکچر کردم ماه پیش باید میرفتم برای انتقال ولی بخاطر عروسی خواهرم عقب انداختم این ماه  هم منتظر پری بودم که بیاد ومن برم بکارم برسم ولی ده روز عقب افتاد  بعدشم فهمیدم باردارم.تغذیم هم بعد از اولین پریود بعده پانکچر فقط خودمو بسته بودم به گرمیجات مثلن برای انتقال خودمو اماده میکردم.ولی خدا خواست که قبل از انتقال باردار شدم.درمورد اقدام هم ما کلن امیدی به حاملگی طبیعی نداشتیم.خیلی رعایت روزای تخمک گذاریو این چیزا رو نمیکردیم. ولی شد دیگه😊😊

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
انشالله که به دل خوش انتقال موفقی داشته باشی.والا من برج هفت پانکچر کردم ماه پیش باید میرفتم برای ان ...

خییییلی خوشحالم برات دوستم.من یه انتقال ناموفق داشتم.حالادارم گرمی میخورم توکل به خدا.

واقعاخوشحال شدم وامیدوار.اخه منم تصمیم دارم ماه دیگه برم انتقال.ان شالله مثل شمابارداربشم ونیازنباشه ...

انشالله .ببین اگه خواست خدا بر این قرار بگیره مطمئن برات یه جوری میخاد که خودتم  فکرشو نمیکنی.انشالله که بزودی زود نی نی بغل بگیری

خییییلی خوشحالم برات دوستم.من یه انتقال ناموفق داشتم.حالادارم گرمی میخورم توکل به خدا.

ممنونم عزیزم.با امید وتوکل به خدا .انشالله که بهترینا برات رقم بخوره♥️♥️♥️

انشالله .ببین اگه خواست خدا بر این قرار بگیره مطمئن برات یه جوری میخاد که خودتم  فکرشو نمیکنی.ا ...

اره واقعاهمینه.ان شالله شماهم بارداری سالم وبی خطررابگذرونید.التماس دعابرای مامنتظرها🌹🌹🌹🌹🌹🌹

البته تازه پاک شدم پری بعدی گفتم برم.این ماه رفته بودی سونو که وضعیتت راببینه؟

نه بابا میگم اصلن به اونجاها نرسید .تاز ه میخاستم این پری بیاد وبرم دارو بگیرم

اره واقعاهمینه.ان شالله شماهم بارداری سالم وبی خطررابگذرونید.التماس دعابرای مامنتظرها🌹🌹🌹🌹🌹🌹

توکل بخدا.محتاجم به دعا عزیزم.انشالله که خدا خودش هوای همه منتظرا ودلاشونو داشته باشه