2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046161 بازدید | 684501 پست
زینب جون فکر میکنم تنها راه ما یا pGd  هست یا جنین اهدایی . وقتی تعداد جنین هام کمه یا تشکیل نم ...

البته درست گفته، مورفولوژی لعنتی به مسائل ژنتیکی ربط داره، ولی باز یه دکتر عمومی اون آزمایش ها رو بنویسه براش، آخه دل آدم انگار تا آزمایش کامل نده راضی نمیشه 

منم یادمه به دکتر صدیقی گفتم همین جوابو داد، ولی دیگه لجبازی نکرد نوشت، همه چی هم نرمال بود ولی اعصاب خودم راحت شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نمی کنم ارتباطی به هم داشته باشن چون معذرت میخوام شوهر من میل جنسیش وحشتناک زیاده ولی آزواسپرمه& ...

چه میدکنم عزیزم والا گفتم دیگه کلا از مردی افتاده😂😂😂😂

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

@زینبی_بابا    

ببخشید سونوهای بعد از NT رو باید طبق تاریخ انتقال جنین رفت یا طبق تاریخی که توی سونو مشخص میکنن؟

دکترم برای طول سرویکس برام سونو نوشته که هفته ۱۶ برم. طبق انتقال جنین امروز آخر ۱۳ هفته هستم، ولی طبق NT امروز ۱۴ هفته و ۴ روز. گیج شدم که برای اون سونو کی وقت بگیرم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ممنون عزیزم،ازمایش پرولاکتین رو میدونم چیه ولی این تستسترون رو نمیدونم اگه همینجوری بدون اینکه دکتر ...

بعضي اطمايشگاهها بي نسخه انجام ميدن بعضيا نه ازمايشگاههاي معروف نسخه ميخوان

بديد دكتر عمومي بنويسه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
زینب جون من با اینکه بلاست انتقال دادم دکتر تو دفترچه نوشت روز ۱۴ و ۱۶ آزمایش بدم یه خانم دیگه هم ۴ ...

عزیزمی لطف داری 

ان شاالله که حتما مامان شدی

میدونی یه چیزایی هست که میگم حالا یک روز زودتر اشکال نداره

خودم هم روز 16 برام نوشتن ولی به دکترم گفتم من طاقت ندارم حتما روز 14 میدم هیچ مخالفتی نکرد،تازه گفت کار خوبی می کنی 

این دوستمون هم آز بده روز 14 بهتر از بی بی روز 12 یا 13 هست و گرنه بتا دیگه باید به یه حداقلی رسیده باشه مثلا 25

یلدا جون خیلی ناراحت شدم ..همه علایم بارداری داشتی آخه

الهام جان دیگه حتما قسمت نبوده...

چطوری عزیزم نی نی کوچولات چطورن😍😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام خانومای گل.من این ماه منتظر پری بودم که برم برا انتقال ولی با امروز ده روزه عقب انداختم همینجور ...

واقعیه واقعیه شک نکن که شما پنجمین نفری هستی که تو سیکل طبیعی باردار شدی

مبارکه🌷🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرسي زينب جون راستش همسر من سه ماه پيش واريكوسل عمل كرد  مورفو تحرك صفر بود كلا ميلشم زياد نبود ...

آهان پس مشکل فقط روحی نیست 

گلم آزمایش های هورمونی رو حتما انجام بدن، درسته ممکنه الان داروها شون کامل باشه اما بلاخره بدونی مشکل در چه حدی هست خیلی کمک میکنه

عزیزم ظرف دو سه روز که معجزه نمیشه، و کلا مردا وقتی سرد میشن حتی از نظر بیولوژیک، اما بعد روانی کنار نمیره و باید به اون هم توجه کرد 

منم پارسال همسرم حدود 8 ماه با وجود هورمون های طبیعی سرد شد، تو اون 8 ماه خیلی اذیت شدیم تا خوب شد ولی میخوام بگم زمان بر هست، خیلی ظریف کاری و حساسیت داره نحوه برخورد ما و کنترل خودمون 

بچه ها من مثلا الان ۶هفته یک روزباشم یعنی وارد ۷هفته شدم؟ چجوریه؟

۶هفته که یعنی کامل و ۱روز یعنی اولین روز هفته۷ پر شده تو هفته ۷ هستی شما🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام به خانم هاي گل،يك سيوال داشتم.الان هفته٢٧بارداريمه.از طريق ivfباردار شدم.يك هفته اي هست ترشحاتم ...

عزیزم دلیلش جفت هست 

شیاف ها رو خوب و دقیق استفاده کن، و استراحت نسبی داشته باش یعنی تو خونه بچرخ ولی غذا و آشپزی و ظرف شستن فعلا اصلا انجام نده

بگو طول سرویکس و وضعیت جفت رو چک کنن