2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه واژینال نبود..ولی روشکمم خیلی فشار میداد..کمی هم طول کشید. شکر خدا الان بهترم..ولی تا از جام بلن ...

خوبه پس اونقد حرص میخورم دکترا سونو واژینال میکنن بعدشم میگن لک بینی مشکلی نداره 

اشکال نداره شنبه برو😉😉😉یک روز زودتر مشکلی نیست 

زینب جون من با اینکه بلاست انتقال دادم دکتر تو دفترچه نوشت روز ۱۴ و ۱۶ آزمایش بدم یه خانم دیگه هم ۴ روزه بود به اون روز ۱۵ و ۱۷ گفت آزمایش بده 

کلا دکترم میگه بعضی ها بتا دیر میره بالا زود آزمایش میدن ناامید میشن دارو ها رو قطع میکنن پس زود آزمایش ندید

منم اینقد بی بی منفی دیدم اصن دیگه هیچوقت حتی نمی خوام پول بدم یه دونه شو هم بخرم اعصابم نمیکشه بخدا

با اون قلب مهربونت دعا کن این دفعه من مثبت شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا عزیزم من جای تو بودم بهش میگفتم چرا اینقد دستشو فشار میده 😉😉😉خداروشکر که بهتری مواظب خودت &n ...

چه میدونم گفتم لابد خودش میدونه کجا رو نباید فشار بده..رعایت میکنه

ولی اینا که نمیفهمن با چه بدبختی حامله شدیم

بیرون از مرکز سونو دادم..اطلاع نداشت

چی میگی تو😤😤😤😤
خوبه پس اونقد حرص میخورم دکترا سونو واژینال میکنن بعدشم میگن لک بینی مشکلی نداره 

سونو واژینال تو این وضعیت به نظرم خیلی ریسکه..اونا که باید بهتر از ما بدونن..

بعضی دکترا واقعا وجدان ندارن

چی میگی تو😤😤😤😤
ای وای بگو کمرم دور از جونت اسپاسم شده نمی تونی تکون بخوری

یا باید دروغی چیزی سر هم کنم یا هم که بزنم به پرو بازی برم دست ب سیاه و سفید نزنم که با توجه به موقعیت های قبلی خیلی مشکوک میشم چون همیشه کمک میکنم😁😁😁

این اسپاسم هم خوبه واقعا ،دیگه کسی ازت انتظار کمک نداره

سلام خوبی عزیزم راستی تو اون مدت انتقال چی میخوردی قبلش بعدش من دیروز طرازی بودم بهم گفت پریود شدی ...

سلام عزیزم

راستش من از بعد انتقال هر روز صبح و شب ی نصف لیوان نشاسته و اب گاهی با یکم شکر گاهی با ی حبه قند خوردم که دیگه یکهفتست نخوردم

انجار خیس شده و الو خوردم با ماست و روغن زیتون

دیگه همین ولی عجیب اون مدت اشتهام باز شده بود

ایشالله بسلامتی خیر عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

من هر روز باید آمپول بزنم..

پشتم دیگه جا نداره..جفت ب ا سنم جای آمپولا اندازه یه گردو سفت شده

شماهایی که مثه من هر روز میزنین این مشکل رو دارین؟؟

بعدشم این رفتن به درمونگاه برا آمپول برام خیلی دردسره..شما هم هر روز میرین درمونگاه؟

به شوهرم میگم برو یاد بگیر..من دیگه سختمه هی برم و بیام

چی میگی تو😤😤😤😤

ميشه جواب منو بدين

به نظرتون ميدن بدون نخسه پروژسترون؟؟

من امپولام خونه مامانمه ،امروز همش باهام بحث كرد كه ول كن ديگه نيستي و نرو دنبال درمان و اين حرفا

نميخوام برم اونجا آمپول بيارم

🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 دوستان انتقال جنین با سونوگرافی ایا خوبه.یعنی درصد مثبت شدنش زیاده.یل فرقی ...

عزیزم من تا جایی که می دونم دکترها به ۲ روش انتقال میدن یا عمق رحم یا سونو و دلیلش این هست که بدونن جنین رو کجای رحم قرار بدن. با عمق رحم بالا ترین جای رحم میزارن با سونو هم همینطور پس خیلی فرقی باهم ندارن. 

من چون مشکل داشتم دکترم از سونو هم علاوه بر عمق رحم استفاده کرد