2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام بچه ها برای بار سوم میکرو کردم و جوابش منفی شد😞 اخرین بار شش تا تخمک داشتم که چون همسرم بسیار ضعیفه  چهار تا جنین که دو تاش رشدش متوقف شد و دو تا جنین با گرید  بی و سی داشتم که انتقال دادن و نشد

ذخیره تخمدان خودم کمه و شوهرم ضعیف مورفلوژی زیر یک و تعدادش دوملیون

کسی تجربه ای داره و راهکار بده برای همسرم؟ممنون

آره اسپرم سالمی به حساب نمیاد، یه مشکل مورفولوژی هست چی شده عزیزم چی گفتن؟ 

رفتم رویان اول گفت پرونده هنوز بررسی نشده خیلی عصبانی شدم با تندی و تلخی با مسئولش صحبت کردم .داغ کرده بودم از دستشون.بعد گفت برو پرونده رو بیار وقتی اومد نگاه کرد گفت رفته تیم تخصصی ولی هنوز به نتیجه نرسیده باید بره واحد ژنتیک بررسی بشه خودمون نتیجه رو بهتون خبر میدیم.خیلی ناراحتم😔میدونم وقتی اسپرم با هیچ روش ودارویی تغییر نمیکنه حتما مشکل ژنتیکی هست .قبلا هم دکتر مشایخی گفته بود باوجود بیوپسی ولی همچنان تمام اسپرم ها سر گرد هستن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم رویان اول گفت پرونده هنوز بررسی نشده خیلی عصبانی شدم با تندی و تلخی با مسئولش صحبت کردم .داغ کر ...

اوه، یعنی همه اسپرم ها این مدلی بودن؟ 

یعنی تو انزال هم همه اسپرم ها مشکل دارن؟ 

تو آزمایش های اسپرم عادی چی؟ 

خدا کنه علت پیدا بشه، و تا پیدا نشده دیگه درمان شروع نکن

گلم طب سنتی هم امتحان کردی؟ 

ببخشید من الان اولین آمپول پروژسترون رو زدم، خانمه گفت بعدش خیلی اذیت میشم و حتما باید کیسه آب گرم ی ...

عزیزم قبل و بعدش کیسه آب سرد بذار

24 ساعت بعد کمپرس گرم

از اول اگه اون ناحیه رو گرم کنی خیلی اذیت میشی

امروز من دو تا خانوم باردار ديدم يكي ٤٦ سال يكي ٤٥ خدا براشون خواسته بود راحت ام گرفته بود بهتر از س ...

چقدر خوووب...سمانه جون با این حرفت چقدر امیدوار شدم...خدا به هممون نظر کنه و تا آخر نگهدار بچه هامون باشه.

خانوما تو نینیسایت چندروز پیش یه خانومی گفتم میکروی موفق دلشتن تو مرکز رویان تهران که هزینشم 4 ملیون ...

عزیزم اونجا هزینه ها کمتره ولی از مثلا آرش بیشتره 

از لحاظ امکانات عالیه ولی باید بیایی ببینی خوشت میاد یا نه 

کلا ببین دوست داری مطب ادامه بدی یا مرکز چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن 

خودم هم یادمه کما بیش میدونستم با چه جور محیطی طرف میشم و توقعاتم بر اون اساس بود، مطب هم به خاطر تعطیلی های رسمی و تاریخ پریود انتخاب نکردم 

ولی دیگه کاملا به خودت بستگی داره

مثلا من یه مرکز دیگه هم سر زدم با وجود امکانات خوب نتونستم اونجا ادامه بدم، ولی اینجا راحت بودم

کلا به این معنی نیست که تمام مراکز عالی مطلق یا بد مطلق هستن، تشخیصش به خودت بستگی داره ولی تو تهران اغلب مراکز خیلی خوبن

آره همون قرصا ژل رویال عالیه منم می خوردم دمنوش ها و سیاهدانه تداخل داره اگر قرص رویال ژلی هم دار ...

زینب جون دکترم گفته گنال و منوترپینمو بین ساعت 4 تا 6 تزریق کنم.من فردا دارم میام تهران و بین این ساعتا توی ماشینم.اگه زودتر بزنم مثلا یک و نیم چطور میشه؟

آره گلم درد پریودی داشتم قشنگ حتی تو حالت خوابیده فکر کنم آسپرينت رد در صورت تکرار یا ادامه لکه بی ...

شکر خدا بهترم الان..ولی دیشب تو هر حالتی درد داشتم..دیشب آسپرینمو نخوردم..شیافمم کردمش هر دوازده ساعت

ممنونم از دلداریت..دیشب بعد پیام تو چندتا از بچه ها خیالم راحت شد

چی میگی تو😤😤😤😤