2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای فردا خیلی ضایه است الان دختر خواهر شوهرم پیام داد از صب بیا تو وات ساپ از ترسم وات ساپ حذف کردم ...

آخی😂😂😂 گرفتاری داریم واقعا، منم سر این پیچوندن خیلی بساط داشتم ولی 99% مواقع فقط همون سرماخوردگیو بهانه کردم😆😆😆

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قعلا که لک دیدم اوف خیلی دیگا خودشو لوس کرده از بس تحویلش گرفتم اینطوری شدخ😁😂😂😂

بازم دستش درد نکنه خودش لطف بزرگیه😂😂😂 فردا شروع میشه دیگه، منم این سری از شب قبلش لک دیدم فرداش شروع شد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام چشم میگم برام بگیره بخورم. شمام انتقال دادی؟ چندمی؟

سلام ،اره خیلی خوبه من به چشمم امروز دیدم 

من دو روزه انتقال دادم ،،،الانم مهمونی بودم نزدیک دوساعت و نیم نشستم ،همش میگم نکنه خوب نباشه برام،،مادر شوهرم زنگ زد که بریم خونه خواهر شوهرش منم مجبور شدم برم ،فردا هم چهلم دعوتیم موندم چکار کنم 

سلام ،اره خیلی خوبه من به چشمم امروز دیدم  من دو روزه انتقال دادم ،،،الانم مهمونی بودم نزدیک د ...

واییییی امان از مادرشوهراااا

انگار بهشون الهام میشه

سه روزه که من انتقال دادم گیر داده چرا خونه نمیاید چرا نمیایی چرا تلفن دیر جواب دادید حتما خبری چی رو دارید هز من مخفی میکنید بمن دروغ نگید پا میشم میام سرزده خونتون ببینم چه خبره

تا تهش رو درمیارم ولتون که نمیکنم

.......

تو فکر همینم نمیدونم برمم کلی ادم فضول اونجا هست پره ینی اونجوری اگه بفهمنن اگه اتفاقی ام بیفته حرف ...

وای سمانه جان اصلا نرو بگو مریضی شدید ،رفتی خونه مادرت ،در این حد حالت بده مثلا

منم هفته دیگه مادرشوهرم مهمون داره شصت هفتاد نفر موندم چه خاکی تو سرم کنم ،انتظار داره برم کمکش هم کنم   گریم گرفته ب خدا😢😢

واییییی امان از مادرشوهراااا انگار بهشون الهام میشه سه روزه که من انتقال دادم گیر داده چرا خونه نم ...

وای در این حد پیگیره😕😕😕😕

نه من مادر شوهرم اینجوری نیست قبل سیکل هم مهمونی دادم ولی الان اون مهمون داره نمیدونم چکار کنم ،ب خدا اصلا راه نمیتونم برم زود خسته میشم و زیر دلم امگار که کش میاد

میخام قلب تشکیل شد نذر کردم خیرات بدم این جا😂😂😂😂😂ممنونم فدات شم

مبارکه مامانسمانه گل ایشالله بسلامتی بغلشون کنی 🙏🙏🙏🙏😁😁😁😁😁😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹