2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
عزیزم دکتر میده دیگه بعد انتقال ک پری میاد میری بهت ال دی میده بعدش گ پری شدی میری و دارو میده واسه ...

یه روز بعد از من پانکچر شدین.چقد زود براتون انتقال دادن.من تازه سه روزه شروع کردم به ال دی خوردن

وسطای بهمن میفته انتقالم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
چرا روزهای بعد انتقال نمیگذره.به زور پنج روز شده روزی چند بار زیر دلم درد میگیره عین پری هر دفعه ن ...

به علائم فکر نکن بیشتر علائم کاذبه و به خاطر پروژستونه اکثرا بعد تاریخ پری علائم شروع میشه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا نترس منم دقیقا مثل شما همون جوری شدم خیلی هم هول کردم و ترسیدم  زنگ بزن دکترت احتم ...

استرادیول 2میلی روزی سه تا

اسید فولیک        آسپرین  پردنیزول

مولتی ویتامین    ویتامین دی 3  شیاف فرتیژست  دوتا آمپول پروژسترون ..ویه آمپول زیرجلدی

وقتی اینجور بودی درد هم داشتی!!؟

من یه کمی درد دارم ولی مداوم نیست

فردا خبرشون میدم..

چی میگی تو😤😤😤😤
منم اطلاعاتم مث شماس اما اینجا دوستانی که تعیین جنسیت کردن می گفتن می دونن جنسیت جنین های فریزشون ر ...

خب بار اول که پانکچر میکنی بلاست میکنن همه رو، اگه فرش باشه ، بعد 5روز جنسیتا مشخص میشه ...بعد هرچی اضافه بمونه رو فریز میکنن مثلا 4تا پسر توش باشه هرچهار تا رو که انتقال نمیدن...ازشون کیفیت خوبا و قابل فریزا رو فریز میکنن...اگه که فریز شده باشن قبل از تعیین جنسیت دیگه بسته بسته ذوب میکنن تا جنسیت مورد نظر پیدا بشه.سعی میکنن همه رو یهو ذوب نکنن چون جنین بعد تعیین جنسیت بخاطر آزمایشایی ک روشون انجام میدن کیفیتشون پایین میاد و اکثرا غیر قابل فریز میشن

فکر کنم اینم تا همینجا بود دیگه حتما قسمت منه دلمم خیلی داره درد میگیره

شیاف بزن عزیزم..من خودمم دقیقا مثه تو بودم..عصری دلدرد شدید داشتم از بس امروز استراحت نداشتم و بیشتر سرپا بودم..بعدشم که لک دیدم..م

من میگم شاید بخاطر سونوهه باشه..اییینننقد رو دلم فشار داشت که نگران میشدم

دکترم گفت هر وقت درد داشتی دوز شیافتو بیشتر کن

چی میگی تو😤😤😤😤