2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان الان از رویان اومدم دقیقا۶هفتمه اما توسونو گفت ۶هفته وپنج روز پس یعنی رشد خوبه گفت قلب ز ...

سیما جون یعنی سه قلو مامان شدی ... .انشاءالله صدای قلبشونم بسلامتی میشنوی ..مبارک دی چوخ مبارکدی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
راستی اوابووست چی؟ نپرسیدی گویا خیلی خوب جواب میده

ضمنا زنجبیل و هل با چای ،و اینجور گرمیجات با داروهای ای وی اف تقابل نمیکنه؟.والا بعد از ماجرای سیاهدانه دیگه از همه چی میترسم.

خدایا شکرت  
من پروزسترون زدم.البته بعدازدوماهم که رفتم دکتره یه مشت دارواشتباه دادکه باعث کیست شدوکارم عقب افتاد

چه بد دکترام دیگه به درد نمیخورن. پس دیگه گونال اف و اینا لازم نیست هر روز بزنم

یعنی همون لحظه که تخمک گیری میکنن ،سریع با اسپرم لقاح میدن؟؟اخه میگم شاید پنج شنبه ،فرداش جمعه بوده ...

نه عزیزم همون روز جنین شناس لقاح میده پس اسپرم فرش همسرتون برای چیه؟یادگاری نیس که.لقاح میدن میذارن که رشد کنه شنبه دوباره رشدشو بررسی میکنن ببینن کم کاری میکنه سه روزه انتقال میدن خوب بود بلاستش میکنن و انتقال میدن

آمينو كه سالم بود حتي جواب سي وي اس هم خوب بود. رشدش خداروشكر فعلا خوبه . اكو قلب هم خوبه. انقدر سرچ ...

عزیزم مال دوست من اینجوری بود و طبیعی هم بارداره و دکتر گفته فقط اسپرین بخوره همین هیچ مشکلیم نیست برا اطمینان میگن وگرنه چیز خلصی نیست وقتی رشدش طبیعی بوده🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یعنی همون لحظه که تخمک گیری میکنن ،سریع با اسپرم لقاح میدن؟؟اخه میگم شاید پنج شنبه ،فرداش جمعه بوده ...

اره همون موقع تخمک واسپرم رامیزارن کنارهم نمشه که ازبین میرن مگه تعطیل وغیرتعطیل داره.مرکزجمعه هم هست.

من سرماخوردیگم حیلی شدید  بود اموکسی ۵۰۰ هم خوبم نکرد  چون عفونت ادرار داشتم دکتر سفالکسی ...

سفکسیم با سفالکسین فرق داره عزیزم؟و چند روز خوردی؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم