2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
عزیزم یروزی من و شما هم این حس شیرین رو تجربه میکنیم اگه این حسادت باعث میشه تلاشتو بیشتر کنی و ناام ...

ان شاالله ،ممنونم عزیزم ، من همه تلاشمو میکنم چون غیر این چاره ای ندارم ،صدبار هم شکست بخورم باز مجبورم ادامه بدم ،دیگه توکل بخدا ،یوقتهایی آدم واقعا میشکنه ولی بازم توکل بخودش

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما تو مرکز نازایی کار می کنین چرا پریود دوم انقدر طول میکشه بیاد ؟ تاره من ۵روزه پروژسترون دو ...

هیچ کاریش نمیشه کرد به پاسخ دهی بدنت و واکنش به هورمونا بستگی داره...از فکرش بیا بیرون.من یادمه خودم برای نجات ازین استرس ال دی خوردم برای سیکل انتقال قطع که کردم دوسه روز ناز کرد تا اومد همش لکه بینی شد خونریزیم شروع نمیشد که بیام داروهامو شروع کنم...بازی داره دیگه

وای نه !از شب یلدا که رفتم اونجا و کلی حرصم دادن اومدم خونه معدم وحشی شده.باز سرم و آمپول ضدتهوع رو ...

والا گویا جدیدا برای همه می نویسن، هیچ اشکالی هم نداره

برای ما که ivf کردیم که دیگه واجبه هفته 18

و اگر دوست داشتی سنگ تموم بذاری یک بار دیگه هم هفته 22 یا 23 برو

عزیزم اون لحظه ای ک فکر میکنی خدا ولت کرده دقیقا همون لحظه داره نگات میکنه تادستتو بگیره من معجزه ی ...

خداروشکر عزیزم ،خیلی برام دعا کن ،قربون خدا برم بخدا یه جاهایی تو زندگی به دادم رسیده که خودم شرمنده اشم ،خیلی هوامو داشته ،خیلی بی انصافم اگه بخوام ناشکری کنم ، بخدا تو این شرایط کوچکترین گله ای بهش نکردم ،فقط از این همه غم و از حرفهای مردم خسته شدم ،بازم توکل بخودش ،خیلی برام دعا کنید 

دلم گوجه سبز له شده و سبزی دلار خواست😣 نصفه شبی اول زمستون 🙄😁البته چند وقت درگیرش بودیم پیدا نشد ...

عزیزم الهی، هیچ کدوم رو ندارم و گرنه میشد یه کاریش کرد

منم معده ام اون اواخر که تهوعم داشت کم میشد یه مدت خوب بود یهو وحشی میشد، جرات نداشتم خیار و سردی بخورم

میگم شما روز چند انتقالت منفی شدی؟من 4 روزه داروهام قطع کردم هنوز نشدم

من بار اول روز دوازدهم آز دادم بار دوم روز دوازده بی بی چک گذاشتم دیگه آزمایشم ندادم این سری روز سیزدهم آز دادم، 5روز بعداز قطع داروهامم پریود شدم، شما دو روز دیگه صبر کن اگه نشدی یه بی بی چک بذار حتما

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فداتبشم قربونت توروخدا ببخشید ناراحتتون کردم ، بیشتر ازهمه چی این تنهایی داره دیوونم میکنه ، مجبور ش ...

نه عزیزم خدانکنه،این چه حرفیه،،منم وقتی گریه میکنم دلم اروم میشه،،با کوچکترین چیزی اشکم درمیاد ،خودمم درد تنهایی وانتظار رو کشیدم،فقط وفقطم خدا میتونه کمکمون کنه اینها همه وسیله ان،،انشالله دامن هممون بزودی زود سبز بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هیچ کاریش نمیشه کرد به پاسخ دهی بدنت و واکنش به هورمونا بستگی داره...از فکرش بیا بیرون.من یادمه خودم ...

اره منم‌منتظرم بیاد شروع کنم به ال دی خوردن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام رها جان..حست کاملا طبیعیه جانم..حسادت نیست بیشتر ادم یه ترس و دلهره ای میگیره که نکنه خدانکرده ...

ممنون عزیزم دقیقا همون چیزی که تو ذهنم بود گفتین ، واقعا نمیفهمیدم حسم چیه ، ممنونم قربونت برم که وقت گذاشتی جوابمو دادی ،خداروشکر الهی که بسلامتی بغلش کنی واسه منم خیلی دعا کن لطفا ، ان شاالله با دعاهای شما نتیجه بگیرم

ای جووونم خدای من دوقلو داری...😇😇😍😍فرشته های کوچولوی من.چند هفته ای مگه؟وزنشون چنده؟ما دوقلوها ر ...

😍😍 👧👧  خدا قسمت منتظرا کنه 🤲

امروز اول  ۳۴ هفته هستم 

۳۳ هقته ۱۶۰۰ 😕

برا من ۳۸ هفته زده سزارین 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
وای خیلی ممنون از توضیحات کامل و جامعت ،خیلی زحمت کشیدی عزیزم🙏🙏💞💞💞 ،،فقط استفاده از توالت فرنگ ...

عزیزم توالت فرنگی فقط برو که عادت کنی 🥴🥴🥴🥴من الان ماه هفتمم عادت نکردم بهش، زانوهام داره سرویس میشه

وگرنه تو + شدن هیچ نقشی نداره