2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ارع عزیزم من بودم روزی شاید ده تا عطسه می کردم فهمیدم گردو می خورم بدتر میشم نگران نباش موقع عطسه زی ...

اره الان یه هفتس اینجوریم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من روزی ۲۰ ، ۳۰ تا عطسه میکردم.اوایل پاییز بود، منم حساسیت فصلی داشتم.

من اصلا حساسیت نداشتم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی زیر دلم سفت میشه میگیره منقبض میشه

من درد نداشتم. ولی یه همچین حسی بود.انگار گره میخوره زیر دل .

من فکر میکردم حرکتشونه.

وقتی طاق باز میخوابیدم بیشتر بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ایی جااانم😍😍😍😍 مامان شدنت مبارک باشه😍😍😘😞😞

مرسی یلدا جون انشاءالله فردا پس فردا خبر مامان شدن خودت بدی کلی خوشحالمون کنی ..انشاءالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه به منم نظر کنه😘😘😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من ای وی اف کردم استان همدان میرم بیمارستان فاطمیه،،یکبار پانکچر دوبار انتقال یکیش مثبت شد ولی تو ۸ه ...

عزیزم انشاءالله یا طبیعی مامان میشی یا با انتقال سوم دوقلو بارداری میشی ..آیت الکرسی خوندم براتون انشاءالله خدا جواب این همه صبرتونو به بهترین صورت جواب بده آمین🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه ها دوستان عزیزم

یسوال بپرسم میشه همگی اگه تجربه دارید کمکم کنید

من دکترم که ای وی اف کزده رفته فرانسه

دو هفته دیگه گفته بیا یعنی من میشم ۷هفته و چند روز 

بعد باید برم پیش همکارش

بنظرتون من که میخوام دکترمو عوض کنم

برم ی دکتر زنان برای ی سونو بنویسه برای قلب برم سونو دکتر صدری که مزدیکمه ببینه

بعد با سونو قلب برم دکتر جدید که انتخاب کردم برای ادامه بارداری و زایمان

خوبه بنظرتون؟ 

روالش چیه برای سونو بیرون

طبق تجربتون کی برم سونو بیزون

سونو شکمی برم بهتر نیست با سونو شکمی قلبومیبینن بنظرتون؟

کمک میکنید

راهنمایی میکیند؟ 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرسی یلدا جون انشاءالله فردا پس فردا خبر مامان شدن خودت بدی کلی خوشحالمون کنی ..انشاءالله خدا دامن ه ...

فدای تو عزیزم الهی آمین🙏🌸

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم انشاءالله یا طبیعی مامان میشی یا با انتقال سوم دوقلو بارداری میشی ..آیت الکرسی خوندم براتون ان ...

فداتبشم عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت،،انشالله واسه شما وهمه منتظرا عزیزم😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها دوستان عزیزم یسوال بپرسم میشه همگی اگه تجربه دارید کمکم کنید من دکترم که ای وی اف کزده رفته ...

عزیزم سونو شکمی 8هفته و اینا میگن بهتره البته ممکنه 7 هفته هم دیده بشه.نگران نباش فرقی بینشون نیست بین شکمی و واژینال...من که 6هفته و 5روز بودم قلبش تشکیل شده بود و واژینال بهم گفت.بدون هیچ نگرانی انشالله همون آخرای 7 و اول 8برو صدای قلب نازنینشو بشنوی😍❤❤

بچه ها دوستان عزیزم یسوال بپرسم میشه همگی اگه تجربه دارید کمکم کنید من دکترم که ای وی اف کزده رفته ...

آخه شما تا 4ماهگی حداقل به دارو نیاز داری باید دکترتون که در جریان درمان و داروهاتون بوده براتون دارو کم و زیاد کنه...اون یکی پزشکی که انتخاب کردین آی وی اف کاره؟قبول میکنه ادامه درمانتونو؟