2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نمیدونم چیا و امتحان کردی اما اگه اینو امتحان نکردی بکن شاید جواب بده....  نون سنگک رو تیکه تی ...

مرسی عزیزم

همش نگرانم میگم واسه ۵هفته و ۴روز خیلی زوده

البته اگه ارثی باشه مادرم و خواهرم انقدر بد ویار بودن بیمارستان میخوابیدن

ولی اونا از ۸هفته بوده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
این بده که یکی امید آدمو ناامید کنه ولی خب بنظرم درسته اول وآخر با هر روشی فقط باید خدا بخواد من وقت ...

قطعافقط خواست واراده ی خدا.ولی اون داشت منامسخره میکرد.چون دارم دکترودوامیکنم.توکل به خدا ان شالله بهمون بده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان چندتا شیاف استفاده میکنی روزانه؟من روزی دوتا دارم.پونزده هفتم.به نظرم شبی یه دونه هم کافی ب ...

من رفتم پرنالوژیست ،گفت سطح پروژسترون یک حد و اندازه ای داره.

مثل یک ظرف ک ظرفیتش پر میشه ، لازم نیست لنقدر استفاده کنی ک سرریز بشه ، عوارض دیگه داره.

شما آمپول هم میزنین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم میدونم واقعا سخته اما دو راه داره یا به گوشت رو بکنی در و اون یکی دروازه....  یا اینکه م ...

من خیلی ضعیفم تنهاراهم اینه تا جایی که میشه رفت وامدنمیکنم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
امپول انوکسامال چیه اناجون؟

عزیزم از روز انتقال هر روز یه آمپول دو نافیه برای رقیق شدن خونه.... 

برای اینکه جلوی لخته شدنو بگیره.... 

من تا چند روز قبل زایمان تو هر دو بارداریم داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من برا انعقادی 3-4 ماه قبل پانکچر دار خوردم ب 6 و 12 و فولیک 5.... از روز انتقالم انوکسوپارین ...

به من دکترم هرسری سرخودپردنیزولون،اسپرین،انوکساپارین رو میدادولی سرم تا حالا نداشتم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
قطعافقط خواست واراده ی خدا.ولی اون داشت منامسخره میکرد.چون دارم دکترودوامیکنم.توکل به خدا ان شالله ب ...

مسخره داره مگه آدم باید در هر صورت تلاششو بکنه

انشأالله با توکل به خدا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها منم ۷ساله ازدواج کردم

حالا نمیدونم شما چند ساله

ولی خوب‌واقعیتشم خیلی سالم نیست مثلا بگم دنبالشم

ولی جالبه میپرسن بچه نداری هنوز میگم نه

میگن اره بابا زوده

🤣

اگه زوده چرا میپرسید خوب

سلام آنا جون.خوبی عزیزم؟یه سئوال داشتم.امروز رفته بودم دکتر برام سونو ان تی بنویسه.برا آزمایش غربالگ ...

عزیزم نگران نباش به منم به خاطر سنم گفت منم انجام دادم اصلا نگران نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون.خوبی عزیزم؟یه سئوال داشتم.امروز رفته بودم دکتر برام سونو ان تی بنویسه.برا آزمایش غربالگ ...

طرا زی برا منم تو بارداری دوم به خاطر سنم نوشت.... 

طرا زی برا منم تو بارداری دوم به خاطر سنم نوشت.... 

عزیزم شما خم ابان انتقال انجام دادید

ببخشبدا

من اصلا در جریان کارای شما نیستم

من دکتر صفارزاده بودم ابان رفتم

دکتر طرازی و پاکروش دیدم

بچه ها منم ۷ساله ازدواج کردم حالا نمیدونم شما چند ساله ولی خوب‌واقعیتشم خیلی سالم نیست مثلا بگم دن ...

من دارم میرم تو 8 سال

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
این بده که یکی امید آدمو ناامید کنه ولی خب بنظرم درسته اول وآخر با هر روشی فقط باید خدا بخواد من وقت ...

عزیزم نه اینطورام نیست.... 

ما حرکمون رو میکنیم دیگه برکتش با خداشت.... 

پس تو تلاشتو بکن و باقیو بسپار به بالا سریت....