2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
من ای وی اف کردم استان همدان میرم بیمارستان فاطمیه،،یکبار پانکچر دوبار انتقال یکیش مثبت شد ولی تو ۸ه ...

ان شاءالله این دفعه سفت به دلت بچسبن تا ۹ماه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
ازروازمایش گفتن .دوبارازداده دوبارشم صفرشده یعنی ازواسپرمه .بعدشم بیضه هاش ازبین رفته تو ی تصادف کوچ ...

عزیزم بازم حتما بیوپسی از بی ضه ها رو امتحان کنین خدارو چه دیدین شاید تو بافت‌ش تونستن اسپرم پیدا کنن.... 

بعدشم انشالله به بهترین شکل ممکن که دل هر دوتون راضی بشه مامان بابا بشین و عشقتون مستدام باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والا برا من سه ماه فاصله افتاد.....  دکتر من به خراش با هیسترو اعتقاد داشت.....  م ...

آنا جون من شمالم یبار ماه پیش میکرو کردم سه تا جنین بلاست تشکیل شد برام گذاشتن داخل رحم ولی منفی شدم دلیلشون نمی دونم میخوام دکترمو عوض کنم برم رویان تهران تو رویان کدوم دکتر بهتره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عه واقعامیگید؟میشه بپرسم دفعه چندم انتقالتون بودکه هچینگ کردید؟چندتاانتقال دادید؟دوتاجنین همزمان هچی ...

بله عزیزم،اولین انتقالم بود سه تا جنین انتقال دادن 

بله همزمان هچینگ میکنن

خدا جونم شکرت...
آنا جون من شمالم یبار ماه پیش میکرو کردم سه تا جنین بلاست تشکیل شد برام گذاشتن داخل رحم ولی منفی شدم ...

عزیزم والا من دکترم ط ر ا ز ی بود.... 

من که بهش باور دارم.... 

باز ببین چطور راحتی.... 

من حتی الانم برا چکاپهای معمولی میرم پیشش انگاری بهش عادت کردم.... 

به نظرم بررسی‌های تکمیلی و جدی بگیر و ببین کیا جدی میگیرن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءالله این دفعه سفت به دلت بچسبن تا ۹ماه

قربونت انشالله خدا ازدهنت بشنوه،،بخدا ۱۸سال انتظار چیز کمی نیست😔😔😔انشالله خدا دامن همه رو سبززززز کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم والا من دکترم ط ر ا ز ی بود....  من که بهش باور دارم....  باز ببین چطور راحتی....& ...

طرازی الان تو رویان هست من قبل میکرو آزمایشهای ایمنی دادم دکترم چیزی نگفت ولی اینجا یسریشو گذاشتم خداروشکر خوب بود دیگه نمی دونم باید چیکار کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم والا من دکترم ط ر ا ز ی بود....  من که بهش باور دارم....  باز ببین چطور راحتی....& ...

سلام آنا جون خوبی عزیزم؟

انشالله مشکلتون حل شده باشه

چقدر خوشحالم ک چراغتون سبزه

نمیدونم منو یادته یا نه

چند روز دیگه اگه خدا بخواد انتقال میدم

اما همش نگرانم جنینام از فریز در نیان

آخه شوهرم ضعیف بود و با تسه ازش نمونه گرفتن.آخه اسپرمایی که به این روش گرفته میشن کاملا بالغ نیستن

در کل ازبین ۲۵ تخمک من فقط ۷ تا جنین تشکیل شد☹☹☹

طرازی الان تو رویان هست من قبل میکرو آزمایشهای ایمنی دادم دکترم چیزی نگفت ولی اینجا یسریشو گذاشتم خد ...

نه عزیزم ابن سینا بود بعید میدونم اونجا باشه.... 

من که مطبش میرفتم.... 

سلام آنا جون خوبی عزیزم؟ چقدر خوشحالم ک چراغتون سبزه نمیدونم منو یادته یا نه چند روز دیگه اگه خدا ...

آره عزیزم یادمه خانومی.... 

انشالله که همه چی عالی پیش میره.... 

خدا قادر تر از این حرفهاست..... 

دیگه بسپار به خودش شما همه تلاشتو کردی.... 

همین که جنین دارین یعنی خودش معجزست پس از رحمتش ناامید نباش....