2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
عزیزم دمنوش اویشن.پونه.نعنابخور...ویتامین ۳ بگیربخور...پرتقال وشلغم بزار زودی خوب شی دکترم رفتی بگ ...

ممنون عزیزم، آره رعایت میکنم، دمنوش اصلا چیزی نمیخورم، چون دوست ندارم، فقط چای به سیب میخورم. مرکباتو هم میخورم، الانم نشاسته و شیر قاطی کردم مثل فرنی داغا داغ خوردم. الان میرم دکتر خودم، منشیاش قاطی دارن، نمیشه اعتماد کرد، تو این هوای آلوده برا اطمینان باید مسافت زیادی برم تا ببینم چیکار کنم، هم پروژسترونو میزنم هم ازش سوال میپرسم. 

@تورک_آنا   ‍ ‍ @زینبی_بابا     زنگ زدم مرکز میگم سرما خوردم، گلو درد و سرفه دار ...

ببین عزیزم والا من خودم بچه ها میدونن من تو بارداریم حتی ذات‌الریه کردم و کلی آنتی بیوتیک تزریقی داشتم.... 

بستگی به شرایطت داره.... 

بعضا عوارض خود بیماری بیشتر از داروست.... 

من فقط یادمه دکتر زمانم گفت دیفین هیدرامین رو نخورم به جاش.... بخورم. 

بذار الان نگاه کنم بگم..... 

تو سرماخوردگی به بچه هام میدن بهتر از دیفین هیدرامینه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اب پز.تخم مرغ اب پز منظورشه

😬😂😬😂

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
عزیزم فرش یعنی جنین تازه یعنی بلافاصله بعد پانکچر و تخمک گیری و لقاح حالا مثلا یه روزه تا 5 روزه بست ...

خراش چیه😬

فریزو میدونم🤭😂

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
آره بابا انقدر داستان هست....  پس خدارو شکر من لو نرفتم.....  لااقل اینطوری بدونم راحتتر ...

نه پسرش تازه۴۵روزشه...شما میگی ازدرودیوار میره بالا😂

منم پدرومادرشوهرم خوبن کاری ندارن ولی میدونن دیگه ازبس گیردادن بچه بیارید مجبورشدم گفتم حالا پیگیر درمانمن😑😑😑

ممنون عزیزم، آره رعایت میکنم، دمنوش اصلا چیزی نمیخورم، چون دوست ندارم، فقط چای به سیب میخورم. مرکبات ...

ان شاءالله زودی خوب بشی🙏🏻❤

باشه آناجان ممنون😊 ازکجا میدونی مستعدهایپر نبودی؟ من پلی کیستیکم ممکنه بشم؟ بعد یه ماه میبینی پر ...

عزیزم چون هم ذخیرم پایین بود هم پلی کیستیک نبودم.... 

پلی کیستیک ها احتمالشون بالاست... 

اما خیلی راحت با رژیم و سیکل درست میتونن کنترل‌ کنن و ازش بهترین استفاده رو بکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه گلم اتفاقا با یک بار خیلی عالی جواب میده  اون لووتیروکسین هست، اشتباه گفتن بهت و با قطعش ه ...

ممنون عزیزم که جوابمو دادی😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم چون هم ذخیرم پایین بود هم پلی کیستیک نبودم....  پلی کیستیک ها احتمالشون بالاست...  ...

ذخیره ی منو دکتر گفت خوبه چیزی نگفت

برای اولین بار فردا تواین مرکز میخوام سونو بشم...ممکنه pco رفع شده باشه؟

آب گز چیه؟تاحالانشنیدم

عزیزم آب پز بوده!!!! 

خخخخخخخ... 

غلط تایپی بوده! 

ببین عزیزم والا من خودم بچه ها میدونن من تو بارداریم حتی ذات‌الریه کردم و کلی آنتی بیوتیک تزریقی داش ...

باشه عزیزم ممنون از اینکه با صبوری جواب میدی، دارم میرم دکترم، ببینم چی میگه، میدونی ملاج و گلوم میخاره، ب5دش سرفه میکنم، وگرنه خداروشکر مشکل خاصی ندارم

خراش چیه😬 فریزو میدونم🤭😂

ببین تو دیواره رحم جایی که ترجیح میدن جنین اون ورا خودشو بچسبونه یه خراش میدن و اگه اشتباه نکنم التهاب دور اون زخم شانس لانه گزینی رو بالا میبره.....